Ukrainian Toronto
-
Добрый вечер , помогаем с документами для аренды жилья и получении кредитных карт с высоким лимитом.
-
Всім привіт. Шукаємо роботу для дівчат, в Торонто, з середнім і мінімальним знанням ангелійської. Можливо хто може щось підказати? Дякую❤️
-
Привіт всім можливо хтось тут є хто працює в TD банку Міссісауга Торонто або неважливо хочу проконсультуватися? Буду вдячна за відповідь
-
Доброго ранку! Шукаю житло(кімната ,підвал)в Торонто, Етобіко Міссісага
-
Теж цікавить , у мене щомісяця знімає 16.95 не розумію чому
-
Так отож, мені при відкритті обіцяли безкоштовно і в аргументів теж то вказано
-
Телефонуйте в відділ де відкривали Мені повернули кошти, бо перший рік має бути безкоштовним
-
Ну все ок, то все повернуть
-
Є на продаж самокат електричний Куплений півтора місяця тому В хорошому стані Є чек і гарантія Дальність поїздки 60 км Максимальна швидкість 29 км на год Міссіссага Всі питання в приват
-
Доброго дня всім в Торонто і окраїна Торонто, шукаю роботу нянею (є досвід), кафе, ресторани, прибирання будинків і квартир, нагляд за літніми людьми, так само тварини. Я працелюбна та відповідальна, люблю чистоту, не п'ю, не курю, не вживаю наркотики. Якщо у вас будуть варіанти або пропозиція буде дуже вдячна, всім хорошого дня та чудового настрою!
-
Всім Привіт, хочу хлопцям запропонувати роботу звʼязано з автомобілями. Кому цікаво, пишіть в особисті все розповім ) Гарного всім дня)
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Ебанутая
-
От Федорова
-
Мда В дие почитай обьеснение дура старая