Ukrainian Toronto
-
В сibc робили. На дебітну записалися, прибули у відділення нс зазначений час - отримали. На 2х більше години часу. На кредитну робили окремо апоінтмент. Потім приїхали і зробили. Хвилин 30, мабуть займає процедура
-
Я писала повідомлення в посольство, що не можу зайняти чергу , на наступний день зʼявились декілька вільних днів , але в Оттаві. Ще знаю , що можно прийти в посольство и стояти в черзі , якщо хтось не прийде на свою онлайн чергу , то вас можуть прийняти, але це не 100% і можливо прийдеться весь день чекати. Мої знайомі так робили
-
Дякую за відповідь. Я вже написала на мейла. Чекаю відповіді. Ну це якось не можливо, мені дуже залежить податися скоріш на новий паспорт. І вночі дивитися, в день що півгодини сьогодні і на протязі місяцю разів з 15 заходжуі нічого
-
Шукаю кімнату в Торонто з 15 липня. Підкажіть на яких сайтах шукати.
-
Ищу с кем поиграть в теннис🎾 район норт йорк, вон, ричмонд хилл
-
Доброго вечора Порадьие де в Етобіко є безплатні мовні курси для українців
-
CUAIS
-
Привіт , є вільна односпальна (спальня та вітальня) квартира в самому Торонто.. простора, свіжа з ремонту. Я переїжджаю і потрібний хтось буде замість мене. Потрібен поручитель або Кредитний Рейтинг, один із двох. Поруч метро - Sherborne, Wellesley. Автобусна, трамвайна зупинка. Продуктові, банки, абсолютно все, що вам потрібно. Умова оплати: перший та останній місяць. Є підземне паркування, за додаткові гроші. Заселитися можна з 1 червня. Можна раніше заселитись індивідуально обговоривши. Вартість 1950 $ CAD на місяць.
-
Hello dear friends! My family and I want to move to Toronto, but I don't know what area, where there are good schools and a Russian-speaking community. I would be highly appreciated for your kindness and response 🙏🏼 How much will a 3-room apartment be? Thanks a lot in advance 🙏🏼