Ukrainian Toronto
-
Шукаю кімнату в Торонто з 15 липня. Підкажіть на яких сайтах шукати.
-
Ищу с кем поиграть в теннис🎾 район норт йорк, вон, ричмонд хилл
-
Доброго вечора Порадьие де в Етобіко є безплатні мовні курси для українців
-
CUAIS
-
Привіт , є вільна односпальна (спальня та вітальня) квартира в самому Торонто.. простора, свіжа з ремонту. Я переїжджаю і потрібний хтось буде замість мене. Потрібен поручитель або Кредитний Рейтинг, один із двох. Поруч метро - Sherborne, Wellesley. Автобусна, трамвайна зупинка. Продуктові, банки, абсолютно все, що вам потрібно. Умова оплати: перший та останній місяць. Є підземне паркування, за додаткові гроші. Заселитися можна з 1 червня. Можна раніше заселитись індивідуально обговоривши. Вартість 1950 $ CAD на місяць.
-
Hello dear friends! My family and I want to move to Toronto, but I don't know what area, where there are good schools and a Russian-speaking community. I would be highly appreciated for your kindness and response 🙏🏼 How much will a 3-room apartment be? Thanks a lot in advance 🙏🏼
-
Шановні українці, З радістю звертаюсь до вас з метою знайти українські бізнеси в Канаді, які хочуть розвиватись та збільшувати свій розголос. Я знаю, що серед нас є багато талановитих та успішних підприємців з цікавими ідеями, які потребують рекламної підтримки та експертної допомоги. Мене звати Катя, і моя команда Native Media готові допомогти вам з розвитком вашого бізнесу на всіх цифрових майданчиках. Ми можемо розробити для вас ефективну SMM-стратегію, допомогти з креативним контентом, PR та бути радниками на всіх етапах розвитку вашого бізнесу. Давайте знайомитись та розвивати український бізнес в Канаді та у всьому світі разом. Разом - ми сила!
-
Это скам
-
Пожалуйста