Ukrainian Toronto
-
Ахахах 😂😂😂 давайте люди , кому потрібен велик ) пишіть у шапку профілю тільки не знаю в яку , бо вже тепло стало на дворі 😂всі в кепках ходять
-
Народ продаю точно такий самий, гаряча ціна 300₴ це вже зі знижкою 😂
-
😂😂😂
-
Хахахах та нема за шо Ціну можна до 400$ піднімати
-
Оо дякую за підказку
-
Ахах ) ти ще забула за нові колеса , тойо 777 полуслік
-
А забула уточнити ще й замінена сідушка на зручнішу , стара в подарунок теж
-
А є там фільтри для пошуку, місцевість, ціна від до і тд? Не можу ніяк розібратись😬
-
/Check
-
Мої знайомі шукають українців, є вільні кімнати
-
/Check
-
/Check
-
Написала вам в приватні
-
💙💛🥰
-
/Check
-
Привіт,ми летимо з Канади в Європу на 2 місяці і повертаємся,як заморозити SIM-картку fido?
-
Де саме там туса в тому хай парку? І на яку годину
-
О 16 почалась вроді )
-
Хтось можлива продає білет Варшави Торонто на липень місяць
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Доброго дня дорогі Українці !!! Я не знаю,як вам розповісти про все це... Мій чоловік, наш Герой знаходиться в м.Дніпро, з важкими пораненнями.Привезли з Бахмута. Люди добрі,благаю вас допоможіть будь ласочка! Для нас кожна копійка зараз на вагу золота. Операції за операціями… А потім довжелезна дорога до життя, реабілітації і протезування. Я буду молитись за кожного з вас, у кого серденько також чекає перемоги!!! Ми не віддамо Україну ворогам. РІДНЕСЕНЬКІ НАШІ!! НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ БУДЬ ЛАСКА!! Адже це наше спільне горе! Когось воно торкнулось напряму,а дякувати Богу,біля когось воно просто пройшло поряд!! Наші чоловіки, дружини, батьки, діточки ідуть на захист нашої святої Землі,і не лякаються того, що їх чекає попереду... 💳💳💳💳💳💳 Яна Свистун 5366391109506386 Мама Свистун Світлана 5168 7451 2638 2982
30 Jan 2023, 02:57
8053/21845
28 minutes ago