Ukrainian Toronto
-
💙💛🥰
-
/Check
-
Привіт,ми летимо з Канади в Європу на 2 місяці і повертаємся,як заморозити SIM-картку fido?
-
Хтось можлива продає білет Варшави Торонто на липень місяць
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Доброго дня дорогі Українці !!! Я не знаю,як вам розповісти про все це... Мій чоловік, наш Герой знаходиться в м.Дніпро, з важкими пораненнями.Привезли з Бахмута. Люди добрі,благаю вас допоможіть будь ласочка! Для нас кожна копійка зараз на вагу золота. Операції за операціями… А потім довжелезна дорога до життя, реабілітації і протезування. Я буду молитись за кожного з вас, у кого серденько також чекає перемоги!!! Ми не віддамо Україну ворогам. РІДНЕСЕНЬКІ НАШІ!! НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ БУДЬ ЛАСКА!! Адже це наше спільне горе! Когось воно торкнулось напряму,а дякувати Богу,біля когось воно просто пройшло поряд!! Наші чоловіки, дружини, батьки, діточки ідуть на захист нашої святої Землі,і не лякаються того, що їх чекає попереду... 💳💳💳💳💳💳 Яна Свистун 5366391109506386 Мама Свистун Світлана 5168 7451 2638 2982
-
Доброго дня. Роблю професійне резюме канадського зразка. Кому цікаво пишіть у приват.
-
Пара шукає квартиру студію, або 1-бедрум в самому Торонто. Приїхали лише вчора, тому не маємо ще кредитної історії та джоб оферу. Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію🙏🪄
-
Делаем кредитную историю! Не дают кредит или дают под очень большой процент? У нас есть решение. Мы прокачаем твою кредитную историю. У вас нет кредитной истории в США? Поможем! У вас плохая кредитная история? Исправим! У вас хорошая кредитная история? Улучшим! Инквари (Inquiry) - УБИРАЕМ БЫСТРО И ДЕШЕВО! Открываем кредитные карточки С ВЫСОКИМ лимитом Звони ПРЯМО сейчас 773-977-2177
-
Давайте поспілкуємося :) у мене ще 21 книга на черзі :)
-
Шрифт інший обрати (я за спеціальністю видавець, тому просто хочу порадити для кращого успіху книжки)🙏🏻
-
Дизайн допрацювали. Завтра покажу готовий варіант. А у Вас є пропозиції?
-
Ех тут би дизайн обкладинки допрацювати , одразу маркетинг і продажі будуть кращими
-
🔥Перепродаж книги "Пісня Ярославни" у Канаді відкрито! 🔥Книга у видавництві для друку майже готова! 🔥"Пісня Ярославни" вже має макет та обкладинку. 🔥Завтра я покажу її на своїй сторінці. 🔥Це просто фантастика! 🔥Ви можете придбати книгу за ціною *як для своїх*. 🔥Також я кожному, хто придбає "Пісню Ярославни" з цієї сторінки, підпишу її з особистими побажаннями. 🔥У травні ціна книги складає 8 $ для Канади. 🔥Для замовлення ставте + у коментарях. 🔥Один із цих малюнків вибрано для доопрацювання, і завтра ви побачите готовий варіант. 🔥Вгадайте, який варіант вибрано для обкладинки. 🔥Напишіть свою версію у коментарях. Ваша #Ната_Гончаренко та #Пісня_Ярославни
-
Ну от з вашого повідомлення навіть жанр не був зрозумілим))
-
Це збірка поезій про Україну :)