Ukrainian Toronto
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласка, чи працює ще Червоний Хрест у аеропорту Торонто і чи є вони там в суботу? І може хтось має контакти волонтерів які допомогають по приїзду, моїй подружці дуже потрібна допомога. Дякую.
-
Доброго дня! Хтось планує найближчим часом летіти в Україну? Треба невеличку посилку передати🙏
-
Дякую вам. А вони працюють в усі дні чи тільки по будням?
-
В аеропорту є організація допомоги українцям CUAIS, працюють з 2:00 p.m. - 2:00 a.m. Вони при пошуку нам житла у лютому звʼязувались з червоним хрестом, так як його прибрали з аеропорту.
-
Без вихідних
-
Дякую
-
Треба написати їм заздалегідь вони вас зареєструють і по приліту ваші дані у них вже будуть. Пів діла буде зробленого)
-
Ми писали на єлектронку
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка Хочу пройти медогляд щоб зняти обмеження з ворк перміту Які документи потрібно мати з собою?
-
Дуже вам дякую
-
Ворк пермит, паспорт, наличные или безнал.
-
Замість паспорта права підійдуть?
-
Паспорт та ворк перміт . CUIAS допомагає зняти ці обмеження
-
Так
-
Так
-
Канадські?
-
Добрый день. Помогу составить резюме. Бесплатно
-
Може комусь треба крісла до машини дитячі,тут аж три штуки є
-
Ми шукаємо працьовитого та відданого помічника, який відповідатиме за адміністративні та канцелярські обов’язки для забезпечення ефективності та безперебійної роботи в наших офісах. Асистент надає надійну підтримку менеджерам, персоналу, а також відповідає клієнтам, а також забезпечує якісне виконання роботи. ДОСВІД НЕ ПОТРІБНИЙ. Мені було цікаво, чи буде вам цікаво?
-
Добрий день, дівчина 18 років, непогано знаю англійську, хочу працювати в старбаксі. Якщо хтось праюцює в цій компанії, якщо є бажання та можливість допоможіть будь ласка інформацією. Потрібно розносити резюме по кафе, чи потрібно десь зареєструватися?
30 Jan 2023, 02:57
8108/21900
about 10 hours ago