Ukrainian Toronto
-
"Привіт усім! Моє ім’я Валентин, і я мануальний терапевт та досвідчений масажист-реабілітолог з понад 5-річним досвідом роботи в одній з найкращих клінік Європи. Запрошую вас на консультацію, пропонуючи широкий спектр послуг: різноманітні види масажу, мануальну терапію, а також антицелюлітний масаж та підготовку до літа для дівчат. Обіцяю допомогти вже після першого сеансу. У мене є свій кабінет поруч з метро High Park (всього 3 хвилини ходьби від станції). Крім того, у мене є можливість виїзду до вас додому з усім необхідним для проведення масажу. Я пропоную особливі знижки для всіх, хто приїхав по CUAET, а також для родичів військовослужбовців ЗСУ(-30%)
-
Наша команда проведе захід для наших українців, які шукають знайомства і просто коло людей, щоб розважитися (сугубо здорова обстановка, без алкоголю, нарізки фрукти, напої та до них закусочки), якщо вам цікаво, реєструйтеся, вже зовсім скоро початок заходу... На заході ми говоримо кому як зручно, хто на суржику, хто на російській або українській (без политики), просто гарно провести час
-
❗️Набираю команду для работы с криптой ❗️Беру как новичков так и опытных ❗️Не больше полутра часа в день ❗️Заработок 20% в неделю ❗️Отправляйте мне +
-
Украина отправляет готовые загранпаспорта каждые 3-4 месяца. Я подавала документы на новый загранпаспорт в этом месяце.
-
Поняла, спасибо большое
-
Да, я спрашивала у консула сколько ждать и мне ответили , что с момента подачи 3 максимум 4 месяца
-
Это вам сказали в посольстве?
-
ищу человека который сможет поменять плитку на полу в помещении
-
Друзі, хто був в Торонто у 2022, а потім поїхав з Канади, відгукніться, є цікава пропозиція
-
Друзья всем привет,Срочно ищу комнату для работающего парня,в районе Brampton/Woodbridge обещаю порядочность и чистоту
-
DM for job
-
I am looking for accommodation in Toronto Pls dm
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, наразі потребують документ про вакцинацію для переміщення по самій Канаді літаком?
-
Есть тут тот,кто разбирается в онлайн банкинге CIBC?нужна помощь.
-
А какой номер?
-
Я не знаю,вернуться или нет
-
Вони не повернуться автоматично назад? Найшвидше буде їм напевне подзвонити і запитати
-
Банк заблокировал перевод etransfer почему то,получатель не может получить деньги, нужно как то отменить перевод
-
Що саме? Я ще поки сама не дуже розбираюсь, але потрошки)))
-
друзья подскажите стоит ли Cuais скидывать свой work permit потому что они просят для отчета,мне на работе посоветовали никому свои документы не отсылать
30 Jan 2023, 02:57
8141/21788
about 5 hours ago