Ukrainian Toronto
-
Вітаю Потрібні шпаклівники та маляри. Newmarket/King
-
Можна контакти, цікавить для чоловіка
-
Чоловіків також запрошую на стрижку.
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги. За деталями пишіть у приват.
-
Привіт😉 Зроблю аккаунт в Uber Eats(доставка) під вас🚵♂️🚙‼️ Час виготовлення 1-3 дня✅ Ціна договірна,пишіть в приват💸💰
-
Цена? Компания? Расскажите пожалуйста по подробней. Или наводку на схему действий. Заранее спасибо!
-
/start
-
Всім привіт, є доступна кімната в просторому великому будинку з терасою доступна з 1 червня завсім деталями звертаїтеся в дірект доступна тільки для дівчат 😌
-
Може хтось щось може знає шукаю поботу ресторани, кафе будь щось подібне буду дуже вдячна за любу інформацію щодо роботи інформацію, писати будь-ласка пільки посуті зазделагіть дякую 🙂
-
Шукайте на indeed , багато вакансій
-
Розглядають, не всі компанії віддають йому пріоритет, вле розглядають
-
На Торонтовкі більше реально щось знайти
-
Толку з того indeed якщо ніхто і не розглядає резюме там?)
-
Чоловік уже на 2 інтерв‘ю за тиждень ходив, ще один дзвінок буде. Теж в сфері кафе та ресторанів
-
в одній із груп, я вже точно не пам'ятаю висококваліфковану працю з моїм не сильно великим досвідом виявилося легше знайти ніж звичайну стартову роботу, як я планував до цього
-
Фейсбук де саме? У чоловіка з 15 – 4 відгукнулись , тому тут залежить яке резюме, яка сфера і тд
-
є відчуття, що дуже багато робот на індіді просто пусті
-
я через індід пройшов близько 10 інтерв'ю на ~80-100 заявок і знайшов роботу через фейсбук
-
А не в том, что сидят эйчары и принципиально не смотрят людей именно с индида)))
-
Вообще дико слышать мол толку с индида, если там никто не отвечает, ну так дело в вашем резюме, в вашем опыте и скиллах, которые вы там указали
30 Jan 2023, 02:57
8258/21798
about 4 hours ago