Ukrainian Toronto
-
Продам інструменти для манікюру. Кому цікаво пишіть в лс.
-
На вантажний автомобіль , щоб здати потрібно мати англійку розмовну! І кошти будуть також великі , не залежить від провінції
-
Панове, підкажіть будь ласка, як зробити довіреність Торонто? В консульстві не має вільний місць ..(((
-
Якщо Ви бажаєте вільно спілкуватися, покращити свій рівень володіння іноземною мовою та гарно провести час - у нас є гарна новина для Вас! Ми продовжуємо навчання в онлайн-форматі та запрошуємо усіх бажаючих до нас на заняття!😊 Заняття проходять онлайн в zoom як дітей, так і для дорослих - індивідуально, в парі або в групі. Також проводимо спікінг-клаби з носіями мови з вивчення англійської, німецької, французької, італійської, іспанської, польської та української🇺🇸🇬🇧🇩🇪🇫🇷🇮🇹🇪🇸🇵🇱🇺🇦 Також запрошуємо на заняття з малювання та до школи етикету для дітей. Вища педагогічна освіта🎓 За більш детальною інформацією чекаємо на Вас в Direct або за телефоном📲 0639868685 Маргарита [Viber, Telegram]
-
Привіт, давно хотів потрапити в США? - Є можливість по програмі Uniting For Ukraine(U4U) 🇺🇸 🇺🇦 Звертайтеся в лс
-
Добрий день! А на коли ?
-
Безкоштовно не беру. Можу взамін дати декілька уроків англійської !
-
А можна мені???!!!
-
Привіт! Працюю в Telus promotion, якщо ви переплачуєте за домашній сервіс або вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за доступною ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та самий дешевший тарифний план, який є. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити контракт. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Більше інформації за телефоном 7806553046 або особисті повідомлення, буду радий допомогти. (Не реклама)
-
то я.але на щаста потрапила в канаду