Ukrainian Toronto
-
Подскажите, пожалуйста, куда позвонить, чтобы поменять дату на билете Торонто-Варшава
-
У мене норм плойки тягнуть)
-
Всім привіт! Оплата перший місяць і депозит 500 доларів, контракт на 6 місяців. Жити може лише одна дівчина в одній кімнаті. Downtown Toronto, з 1 липня Залишилась на оренду 2 кімнати по адресах 20 Edward St - Flex room $1300 181 Dundas St E - Flex room $1300 Якщо когось цікавить, напишіть в особисті
-
Запрошую дівчат на послуги: гель лак манікюр, педикюр, нарощування нігтів, ламінування брів та вій, нарощування вій 1,5-12 Д та перукарські послуги: чоловічі стрижки, жіночі, фарбування в один тон, балаяж, мелірування, омбре. Можете пройти у мене курси за цими спеціальностями. За деталями пишіть у приваті.
-
Доброго дня . Там де ви купляли , туди потрібно і звертатись . Або в авіакомпанію.
-
‼️Запрошую на свої послуги. На весь червень діятиме такий прайс‼️ Ламінування вій (укладання, фарбування, ботокс) – 25 CAD Корекція + фарбування брів – 15 CAD Довготривале укладання брів (ламінування, корекція пінцетом/віском, фарбування, ботокс) - 25 CAD ⚠️Працюю якісними матеріалами. 🏢 Vaughan, Woodbridge Перехрестя Major Mackenzie Dr/ Starling Blvd Пишіть або дзвоніть: 📲(437)242-2734
-
Я купую USDT за вигідним курсом готівкою або банківським переказом
-
Доброго дня усім! Я, моя мама та майбутній малюк( 36 тиждень) шукаємо житло на тимчасовий термін з 12 червня по 1 серпня. Можливо хтось знає якісь варіанти чи де пошукати? Чи є якісь варіанти, можливо basement На фейсбуці багато скаму, та обману. Ми тут лише тиждень, тому поки особливо не орієнтуємось. Зараз проживаємо в Місісазі. Буду вдячна!
-
Здається кімната ,а районі Mississauga на Bloor street (тільки жіноча стать),заселення з 1 липня вартість кімнати 1200$ CA+ коммунальні.Всі питання в пп.
-
Продаются пикап траки Ford, Dodge В наличии!!! Есть много пикап траков, в разных комплектациях. Поможем с финансированием как с SSN, так и без!!! Можем сделать под ключ с 5 колесом. Если нужно, сделаем кредитную историю для лучших условий по финансированию. Набирайте нам, и получите бесплатную консультацию!!! 773-977-2177
-
📢 PROTEST IN TORONTO: DEMAND ACTION AGAINST RUSSIAN TERRORISM! 📅 Today ⏰ Time: 7:00 PM 📍 russian Consulate Toronto, 60 St Clair Ave E Join us today near the Russian Embassy to condemn the recent terrorist attack on Kakhovka Hydroelectric Power Plant. Let's stand together against Russian terrorism and secure Ukraine's land! #StopRussianTerrorism 🔹 Stop russian Ecocide of Ukraine now! 🔹 Provide Ukraine with air defense equipment to protect our cities! 🔹 Support the Ukrainian military in the fight against the occupiers! Ukraine's victory is inevitable, and we must take action against these destructive russian terrorist acts!
-
Доброго дня. Чи хтось задає у Торонто кімнату для пари? Не підвал.