Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t891686283T Offline
    t891686283T Offline
    Тарас Жупанський
    wrote on last edited by
    Теоретично , я почну більше довіряти людям , які пропонують якісь товари або послуги , якщо в них буде реальне фото а ще краще декілька.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana Lana
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора !Пропоную випічку торти, рулети, печиво, вареникі в асортименті,( картоплі, капусти, сир, вареникі з ягодами , пельмені, голубці, салати, !🌺
    1 Reply Last reply
    0
  • t5287596516T Offline
    t5287596516T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Здаю кімнату(залишилась одна) для жінок в приватному будинку у м.Ньюмаркет зі всіма зручностями.Будинок новий,вмебльований,спальня без меблів.Ціна 1000C$ вже з комунальними.В будинку знімають кімнати цивілізовані акуратні люди,чистота і порядок,дружелюбна атмосфера
    1 Reply Last reply
    0
  • t1035876623T Offline
    t1035876623T Offline
    Vi
    wrote on last edited by
    ❗️МАНУАЛЬНИЙ ТЕРАПЕВТ❗️ Мій тато тимчасово проживає зі мною в Aurora, має 30 років досвіду з мануальної терапії і зміг поставити на ноги пацієнтів яким лікарі вже не давали ніяких шансів. Тато лікар по спеціальності і все життя присвятив цій справі, він і до цього часу отримує задоволення від результату і відгуків пацієнтів. Проживаючи в Канаді, йому не вистачає спілкування з нашими людьми та можливості допомагати їм. Буду рада відповісти на ваші питання у приватних повідомленнях.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1952612118T Offline
    t1952612118T Offline
    Roman Show
    wrote on last edited by
    Доброго вечора колеги , Потрібне житло в Торонто (Кімната,бейсмент,квартира чи будинон) Сімейна пара без дітей 29 та 24 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Всім вітання 💙💛Перемоги і миру усім нам в цьому році !!! Пропоную вареники, пельмені, голубці, млинці, палюшки(ліниві вареники) чебуреки ручного ліплення. Скумбрія на мангалі Фарширована риба Можливі страви з італійської кухні- лазання, маріманні, сакотіні, тортелоні, Тірамісу Все зроблено з любов'ю та турботою як для себе. Можлива доставка-Toronto, Etobocoke , Mississauga. Кому цікаво та хто бажає смачно поїсти звертайтесь в особисті повідомлення❤
    1 Reply Last reply
    0
  • t1952612118T Offline
    t1952612118T Offline
    Roman Show
    wrote on last edited by
    Доброго вечора колеги , Потрібне житло в Торонто (Кімната,бейсмент,квартира чи будинон) Сімейна пара без дітей 29 та 24 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • t677674775T Offline
    t677674775T Offline
    Dmytro Turskyi
    wrote on last edited by
    До кінця березня, на Канада . Ка офіційні дані.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Vorobiov
    wrote on last edited by
    Последний срок который я видел, 5-6 марта 2023 года. Возможно, Канада продлила это программу. Рекомендую проверить на canada .ca
    1 Reply Last reply
    0
  • t433810801T Offline
    t433810801T Offline
    Ihor Hrankin
    wrote on last edited by
    Подскажите, до когда я должен приехать, чтобы получить эту помощь, визу дали на 3 года ворк (вклеена в паспорт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    Розповідають що в Калгарі начебто через 3 місяці дехто вже отримав PR, але що і як насправді я сам ніяк не можу собі прояснити. Чуйка підказує що в Торонто більше праці ніж в Калгарі. Та й клімат.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sonya Velvetova
    wrote on last edited by
    Торонто — это обширный, культурно-многогранный город с широким спектром возможностей и высокой рабочей конкуренцией. Всё зависит от того какие у вас цели, городские предпочтения и финансовые возможности. Если вы нацелены на активную городскую жизнь в Канаде и на карьерную активность, готовы проявляться и владеете без проблем английским — bienvenue à Toronto! Это самое краткое описание конкретно этого города. Рекомендую также неоднократно ознакомиться с официальными канадскими источниками и уже непосредственно изведывать места обустройства, которые вас интересуют в городе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Народ не можу вибрати між Калгарі та Торонто. Може хтось може порадити? Буду вдячний
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Якщо ворк перміт отримати в аеропорту Онтаріо, можна буде з ним потім в Альберті працювати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підкажіть де можна ознайомитись щодо отримання PR в Онтаріо? Працювати планую в IT. CUAET. Планую саме в Торонто але багато чув що це не саме гарне місце для отримання PR. Але то слова людей, а де пруфи? Шо порадите?
    1 Reply Last reply
    0
  • t394598809T Offline
    t394598809T Offline
    Andrey ♠️
    wrote on last edited by
    Да, среди индуса и украинца, выберут индуса с бОльшей вероятностью.
    1 Reply Last reply
    0
  • t238337848T Offline
    t238337848T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Нажаль так, бо конкуренція велика серед місцевих, які володіють англійською досконало, та мають канадський досвід та освіту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia K
    wrote on last edited by
    Добрий день , буду вдячна за підказку , багато з тих, хто приїхав по CUAET виставляють відео , що не реально знайти роботу офісного типу , наприклад, офіс менеджер, HR assistant і тд , навіть з англійською B2-C1. Якщо в кого є інформація по цьому питанню поділіться будь ласка .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5682703709T Offline
    t5682703709T Offline
    Larysa Bodnarchuk
    wrote on last edited by
    39 Roehampton Ave Toronto On До побачення туш, привіт нарощені вії. Привіт. Я майстер бровист та лешмейкер з України з 5-річним досвідом. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. ❤️ Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags