Ukrainian Toronto
-
В yummy market можна купити новопасіт і валерянку
-
Дякую вам
-
Дуже дякую вам
-
Дякую вам🙏мені мабуть потрібно поспілкуватися... але я сьогодні ніяк не можу.. зовсім не у стані😢
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка, працюючі мами з дітками до 12 років, як ви лишаєте дітей, коли ви їдете на роботу, особливо зараз влітку, коли немає школи? (Дитині 10 років, в Україні могла залишатись вдома сама) Наскільки я чула, дитину до 12 років не можна залишати без нагляду. Поділіться досвідом будь ласка. Також за інформацію щодо вартості школи та всіх розводів на навчання на місяць буду також вдячна!
-
Доброго дня. Шукаю роботу в Міссіссага (склади, заводи, клінінг).
-
Хтось проходив медогляд в Йорку?
-
Не поймите не правильно, в Канаде лигалайз канабиса, даже не обязательно покупать с ТГК (наркотическое вещество) Можно купить без ТГК, с CBD это медицинская марихуана, которая вероятно может помочь вам успокоится. У наших людей слово марихуана вызывает какие то больные фантазии Но здесь в цивилизованном мире, это такое же лекарство как и любой другой продукт в аптеке
-
А зачем вам без рецепта? Я как-то заглянул в walk-in clinic (по совсем другому вопросу), врач когда узнала что я из Украины первым делом подсунула мне тесты на депрессию и тревожность и предложила выписать соответствующие лекарства на случай если меня тревожит война и т д...
-
Мені просто потрібно щось вже... а через клініку це мабуть треба довго чекати.. я ще не зверталася до них... думала щось по типу валеріани чи корвалолу... мені порадили тут то ж піду шукати...
-
Ксенія поки я іще в Польщі до липня бо теж до Торонта потребую переїхати, то я і моя команда Польсько-Украінська від початку війни надаємо допомогу всім хто її потребує!Може потрібна допомога для ваших рідних! Пишіть🙏
-
Ні дякую... але це зовсім не мій варіант...
-
Без рецепта продаётся димедрол
-
Дуже дуже вам дякую...🙏🙏🙏слава Богу з ними все гаразд... але було дуже неспокійно вночі та я не витримую вже цей страх і хвилювання бо там моі найрідніші і найдорожчі... батьки та син😭😭
-
Привіт. Можливо хтось з наших працює в Rogers? Напишіть в особисті. Дякую, гарного дня.
-
Всім привіт, Чи можна зробити SIN номер в аеропорту Торонто 3 Термінал? Дякую)
-
Дуже вам дякую..
-
Повністю розкмвю Вас! Напишите мені, коли зможете.
-
Дуже вдячна всім хто відгукнувся порадою,бажанням поговорити ,підсказкою чи допомогою і навіть наданням ліків.. Я просто запитала назву якихось препаратів і навіть не думала що таку підтримку отримаю від вас.. Дуже дякую усім від щирого серця🥺Скорішої нам Перемоги 🇺🇦
-
Всем привет, ищу part time работу в любой сфере. На данный момент работаю в Canadian Tire, поэтому канадский опыт уже хоть такой, но имеется)
30 Jan 2023, 02:57
8928/21900
about 7 hours ago