Ukrainian Toronto
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
ПОШУКУЮ ВИЩООПЛАЧУВАНУ РОБОТУ ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та заробляйте 500 доларів на тиждень. Шукаю простого особистого помічника, якому я можу довіряти, досвіду не потрібно, напишіть мені «Так» для отримання додаткової інформації
-
Ми відправляли без реквесту з копіями наших і листом-проханням пришвидшити вклейку
-
Не відправляли без реквесту їхні паспорти?
-
Ой, то чоловік писав у вільній формі. Типу - дуже просимо зробити вклейку віз вдитячі паспорти, оскільки батьки вже мають візи ( копії надали) і хочемо терміново летіти до Канади. Робили у Варшаві таке
-
Запрошую на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій класика-мегаобʼєм та перукарські послуги (чоловіки також), нарощування волосся! За деталями пишіть у приват. Торонто. Також викладаю англійську, пишу резюме канадського зразку і навчаю петриківському розпису. Можете пройти у мене курси з даних спеціальностей. По можливості пишіть в телеграм +380687879856.
-
Запрошую на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій класика-мегаобʼєм, перукарські послуги (чоловіки також) і нарощування волосся! Стрижу котів/собак. За деталями пишіть у приват. Торонто. Також викладаю англійську, пишу резюме канадського зразку і навчаю петриківському розпису. Можете пройти у мене курси з даних спеціальностей. По можливості пишіть в телеграм +380687879856.
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку