Ukrainian Toronto
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Шукаємо собі порядних сусідів у бейсмент (був негативний досвід із попередніми сусідами-канадцями). Здається 3bedroom бейсмент з окремим входом у semi-detached bungalow, де ми орендуємо головний поверх. Є своя пральна кімната. Паркінг для 1 машини. Господар завершує повний ремонт після попередніх сусідів. Гарний тихий район, поряд багато всього українського у пішій доступності (магазин, церква). До автобусної зупинки 3 хв. До парків 5-7 хв. До ком'юніті центру з басейном 20 хв пішки. Поряд є 2 школи, Nofrills. Найближче перехрестя Bloor/Cawthra, Mississauga. Господар будинку (англомовний) не запитуватиме кредитну історію. Пишіть мені у приват, я дам номер тел. господаря. P.S. Точної ціни не знаю, але думаю десь 2100$.
-
Доброго дня, шановні! Чи є в якомусь готелі неподалік від аеропорту Пірсон знижки для новоприбулих українців?
-
Доброго дня мої друзі вже дуже довго шукають квартиру для винайму 2-ох кімнатну, і неможуть знайти завжди лендлорди до чого придераються або взагалі обирають других людей. Вони мешкали майже рік в малому бейсменті і хочуть зняти квартиру. Усі документи мають кредитна історія добра, є лист від минулого лендлорда про те що вони є охайні та чудові орендарі сплачують завжди вчасно. Якщо хтось може допомогти, може має якихось знайомих що здають буду дуже вдячна якщо напишете мені вприват. Усім дякую та гарного дня😊
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка цікавить вас, чи буде вам цікаво, що передбачає розміщення інформації про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати,
-
Підкажіть, будь ласка, де можна знайти смачні сирники та творог для них?
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Неділя 18.06 🔥 13:00 Пляжний волейбол 16:00 Барбекю Локація: Woodbine beach На барбекю скидаемось по 20$ Деталі в дірект
-
JOB OFFER Hi, I'm Jurisdiction. I have a job. I was wondering if you would be interested in posting rental properties online using your Facebook account. I pay weekly ($500) or every two to four days ($250) via PayPal, Payoneer or directly to your bank account. You post at least 2-4 properties per day. I need an assistant to help me rent out real estate online twice a day and earn $500 weekly, no experience needed, just send me an inbox so we can get started, message me now