Ukrainian Toronto
-
Привіт! Працюю в Telus promotion💚 Якщо ви тільки прилетіли або переплачуєте за домашній сервіс або вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за доступною ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та самий дешевший тарифний план, який є зі знижками. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити контракт. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Більше інформації - особисті повідомлення, буду радий допомогти🤝 (Не реклама)
-
Дякую
-
Доброго дня. Хто змiг отримати вiзу ( туристичну B1/B2 ) в цьому роцi з чоловикiв. Вiдгукнiтся. Дякую.
-
Доброго дня. Хто змiг отримати B1/B2 в цьому роцi з чоловикiв. Вiдгукнiтся. Дякую.
-
Всем привет, парень 24 года, ищу комнату от 1го августа . Без вредных привычек, спасибо
-
Специально спрашиваю что бы вы по умничали)
-
Ребят Всем привет 👋 Кому нужны стики на айкос либо ельф бары пишите в личку Есть в наличии в Торонто
-
Доброго дня шановнi. Украіiнський бухгалтер допоможе подати податкові деклараціі, зареєструвати корпорацію, self employed та GST/HST account, WSIB, Payroll. Звертайтесь за тел 647-819-2707.
-
Подскажите. Где лучше всего купить машину и как? И самое главное. Как выгодно взять страховку в Торонто и сколько она может стоять? Мне 19 лет и я только вот буду сдавать на G2. Прав в Украине не было
-
Доброго дня, хтось знає пошту кризової форми IRCC?
-
Як в Канаді ситуація зі скручуванням пробігів? Як в Україні і Литві? Пофіг чи ти береш з рук чи береш з площадки. Придивляюся до додж джорні або грандкараван. Чи нормальна ціна 7-8 тисяч за 2010-13 роки. Чи то розвалюхи?
-
Думаю, главное, не брать с рук не глядя. Если нормально разбираетесь, то на диагностику и все такое
-
Ну у нас колеса в ямах ховаються повністю, а в Канаді ніби не такі глибокі
-
ну, тут дороги не особенно лучше
-
Шкода, що французів не бачу, того ж Сітроен берлінго чи кенгу рено
-
Ну був у мене Ланос 500000 пробігу 2007 і берлінго 2009 з 250000 і той і той ще мінімум стільки ж би проїхали, і то по нашим дорогам)), тому якось пробіг 250000 канадський не дуже нашорошує
-
хотя, опять же, сложно судить — может, на тачке только в магазин по выходным ездили
-
хотя бы 300к
-
там должно быть под 400к по идее
-
тут пробеги немаленькие, расстояние большие все же
30 Jan 2023, 02:57
9116/21792
about 8 hours ago