Ukrainian Toronto
-
Усім привіт 🇺🇦🇨🇦 Виконую послуги: - фарбування та корекцію брів пінцетом та воском. - ламінування брів - фарбування вій. -депіляцію воском верхньої губи. 📍 Etobicoke, The West Mall 551 Працюю на професійних матеріалах На дому 🏠 Praise: - фарбування та корекція 20$ - ламінування + корекція 35$ - ламінування + корекція + фарбування 40$ #etobicoke #brows #makeup #makeup-artist #viktoriia_kostiuk #brows #beautiful #canada #toronto #kostiuk_makeup
-
Всем мира, Дима 27. Прибыл 25 декабря в Торонто (Ист Йорк). 10 лет опыта в сантехнике и полностью всего что связанно с ней! Есть сайт с работами, резюме и рекомендательное письмо! Лицензии, нет поэтому готов работать помощником или подмастерьем. Машина в процессе. Английский базовый. Готов приступить к работе. Буду благодарен за обратную связь. 437-577-2043
-
Всім привіт! Готові до безкоштовного навчання з подальшим працевлаштуванням? Пропонуємо гарну можливість здобути нову професію за допомогою нашого освітнього онлайн курсу з "автоматизації маркетингу". Однією з найсильніших сторін наших курсів є постійна підтримка кожного учасника з боку викладачів. Обираючи нас, ви зможете швидко опанувати професію майбутнього, працевлаштуватися за кордоном та змінити своє життя на краще. Якщо ця пропозиція зацікавила Вас, поставьте + і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання і надамо всю цікавлячу вас інформацію) Чекаємо на вас і бажаємо удачі! Безкоштовний курс саме для українців , так як компанія має гранд від держави.
-
Всім привіт! Мене звуть Яна, я перукар, шукаю роботу Зараз працюю вдома та можу прийняти за наступними послугами : 💈 Стрижка чоловіча та стрижка бороди ✂️ Стрижка жіноча 💎 Зачіски вечірні та весільні 🏡 Знаходжусь я в Etobicoke, близько Queensway 📞 437-499-0145 📲 instagram.com/hair_stylist_yana?igshid=YmMyMTA2M2Y= Моя робоча сторінка в інстаграм ⬆️ Буду рада бачити кожного 🥰 #перукарторонто#парикмахерторонто#hairdressertoronto #українцівторонто
-
Всім привіт, мене звати Юля і я фотограф📸 Знаю що тут є багато людей які працюють у різних сферах🤍 зараз один з найбільш ефективних способів просування своїх послуг є висвітлення фото ваших робіт у соціальних мережах, а також красиве та естетичне оформлення робочих сторінок😊 пропоную свої послуги фотографа для створення красивих фото у вашій сфері роботи💌 Допоможу з ідеями та організацією усіх деталей фотосесій Готова працювати за ціну яку запропонуєте ви самі, так як фотографії це моє натхнення і хочу і вільний час займатись цим за символічну вашу плату😉 Кого цікавить пишіть, буду рада співпрацювати 🤍 
-
Привязки к провинции нету совсем никакой ни сейчас ни потом. SIN тоже федеральный, нету понятия SIN или OWP провинции такой-то, они на всю страну.(ну например все равно получили вы ИНН в Харькове или Киеве) Провинциальная только медстраховка (и водительское удостоверение), но они если надо при переезде меняются моментально.
-
-
вітаю Мої друзі (сімейна пара) зробили візи до Канади та вказали в анкеті провінцію Квебек, але зараз у них змінилися плани і вони летітимуть до провінції Онтаріо. Виліт у них 07/02/2023, за місяць грубо кажучи. Бо ще знаходяться в Європі, і тільки зараз купили квитки. Чи можуть вони змінити провінцію після прибуття до Канади, аеропорту? Тобто сказати офіцеру в аеропорту, що вказали в заявці, як заповнювали анкету провінцію Квебек, плани змінилися, оскільки є родичі в Онтаріо і не їхатиму до Квебеку. Навіть якщо після прибуття в аеропорт провінції Онтаріо і їм дадуть ворк перміт з провінцією, яку вони вказали в анкеті (Квебек), але не будуть там жити і працювати. Вони зможуть відкрити sin number, відкрити банківські рахунки, купити ці картки, оформити медичні документи в провінції Онтаріо з ворк пермітом Квебек? Велике спасибі