Ukrainian Toronto
-
Привет, знаю место где учать бесплатно английскому разговорному онлайн, кому интересно, пишите в личку, дам контакты.
-
Незнаю. Свій телефон у Rogers купувала, на пару доларів дешевше ніби вийшло проти Apple Store
-
Чому?
-
Він зберігається з усією інформацією, та ви маєте доступ до неї
-
Доброго дня ☀️сигареты 40$ за 1 блок. Доставка 📦 безкоштовна + 1 (289) 623-0757
-
1480 Britannia Rd W +1 (416) 858-3490 Привіт, дівчатка 🌺я Наталія, закрійник-модельєр жіночого одягу,з нашої найкрасивішої України🇺🇦 чекаю з нетерпінням на вас у Mississauga, & Пошиття одягу за вашими🪡🌼🧵 ескізами,текстилю, штор,ремонт одягу будь якої складності, шкіра та хутро.
-
Здравствуйте, планируем семьей лететь в Торонто через пару недель, подскажите пожалуйста сайты, платформы и т.д. по поиску жилья. Всем спасибо!
-
Шукаю роботу , працював на заводі автомобільнім, будові ,складі, англійська мінімальна?
-
Ищу напарника по гипсокартону и металла конструкции.
-
В Costco, до 200-300$ зразу дають карточки цього магазину. Та і діли по хороші по гігам. Того тижня здається було 20гіг за 39$
-
Эпл стор не кредитует, файненс все равно будет через оператора
-
Per/monthly
-
Дает через оператора
-
Мені здається що аплстор дає в кредит.
-
Хто десь тут проживає?
-
Привітик, я шукаю моделей на брівки для портфоліо ( ламінування/фарба/хна ) , локація - Етобіко Пишіть в особисті або інстаграм - lixi_brows або cat_li9
-
👍👍👍
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка де проходити мед огляд в Торонто по прильоту та скільки це коштує зараз?
-
Медогляд проходити на протязі 90 днів. Загугліть, де найближче від вас знаходиться Medical Panel Physician , туди і записуватись. Коштує 160 дол.
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
30 Jan 2023, 02:57
9327/21774
about 2 hours ago