Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 60.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Avalon
    wrote on last edited by
    Привязки к провинции нету совсем никакой ни сейчас ни потом. SIN тоже федеральный, нету понятия SIN или OWP провинции такой-то, они на всю страну.(ну например все равно получили вы ИНН в Харькове или Киеве) Провинциальная только медстраховка (и водительское удостоверение), но они если надо при переезде меняются моментально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    То есть как я понял, нет привязки к провинции сейчас? Будет уже тогда, когда сделают документы в провинции где будут подаваться, верно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Avalon
    wrote on last edited by
    Да вообще ничего говорить не надо, это статистический опросник и ни на вас лично не влияет никак, его даже офицер не видит. OWP федеральный, ехать можно куда хочешь, основное - получить в первом аэропорту Канады(любом) иначе потом почтой долго ждать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    вітаю Мої друзі (сімейна пара) зробили візи до Канади та вказали в анкеті провінцію Квебек, але зараз у них змінилися плани і вони летітимуть до провінції Онтаріо. Виліт у них 07/02/2023, за місяць грубо кажучи. Бо ще знаходяться в Європі, і тільки зараз купили квитки. Чи можуть вони змінити провінцію після прибуття до Канади, аеропорту? Тобто сказати офіцеру в аеропорту, що вказали в заявці, як заповнювали анкету провінцію Квебек, плани змінилися, оскільки є родичі в Онтаріо і не їхатиму до Квебеку. Навіть якщо після прибуття в аеропорт провінції Онтаріо і їм дадуть ворк перміт з провінцією, яку вони вказали в анкеті (Квебек), але не будуть там жити і працювати. Вони зможуть відкрити sin number, відкрити банківські рахунки, купити ці картки, оформити медичні документи в провінції Онтаріо з ворк пермітом Квебек? Велике спасибі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Привіт , якщо потрібно здати drive test g 2 or g full , і тобі потрібний інструктор або машина , звертайтеся за номером телефону 6479929007 Вадим 🚘, TORONTO & GTA
    1 Reply Last reply
    0
  • t1424916146T Offline
    t1424916146T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста контакты ювелира)
    1 Reply Last reply
    0
  • t400657239T Offline
    t400657239T Offline
    Софія Овчаренко
    wrote on last edited by
    Зараз спробую знайти ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t400657239T Offline
    t400657239T Offline
    Софія Овчаренко
    wrote on last edited by
    Дякую ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t799368121T Offline
    t799368121T Offline
    🧚🏼Yana Азманова
    wrote on last edited by
    #North_York #lashes #Sheppard_Yonge #Toronto Дівчата добрий день 👋🙂 Я майстер з нарощування вій🇺🇦🇨🇦 Працюю в професійному салоні, розташований за декілька хвилин від станції Ⓜ️ Sheppard-Yonge 📍North York Досвід: 4 роки⭐️ Графік: 10AM - 10 PM 🕐 Тривалість: до 1.5/2 години ⏳ Будь який ефект та об'єм за вашим бажанням. 🌍Sheppard-Yonge maps.app.goo.gl/3Wh5pB Контакти: 📲 instagram.com/toronto_lashes_azmanova ☎️ +1 (647) 633-8840
    1 Reply Last reply
    0
  • t677674775T Offline
    t677674775T Offline
    Dmytro Turskyi
    wrote on last edited by
    В фейсбуці є група "Displaced Ukrainians in Toronto" , link не можу скинути, бо блокує
    1 Reply Last reply
    0
  • t504886068T Offline
    t504886068T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Привіт. Краще перед переїздом зроби пост у фейсбук. Трохи про себе напиши, та куди хочеш переїхати, та скажи що хост фемелі шукаєш. Краще пиши все англійською. Варіант провіренний)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1952612118T Offline
    t1952612118T Offline
    Roman Show
    wrote on last edited by
    Колеги шукаю квартиру, будинок , кімнату, бейсмент з березня місяця в Торонто на тривалий час для сімейної пари 29 та 24 роки без дітей розглянем всі варіанти )
    1 Reply Last reply
    0
  • t400657239T Offline
    t400657239T Offline
    Софія Овчаренко
    wrote on last edited by
    привіт! порадьте будь ласка організації, які можуть поселити тимчасово в Торонто а також знайти сім‘ю/людей, які можуть захостити або як це краще зробити 🙏 hi! could you recommend me some organizations that help with temporary accommodation in Toronto? and find family / people who can host me 🙏 thank you so much ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1383931252T Offline
    t1383931252T Offline
    Yanochka
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим !🤍🇺🇦🎄 ❄️ Розпочніть його правильно з розкішних брівок та вій , сяйте красою 😍 Запис можна здійснити за посиланнями ❤️ ❣️09.01 працюю з 10:00 до 18:00❣️ 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📌 book beautician 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
    1 Reply Last reply
    0
  • t707784547T Offline
    t707784547T Offline
    Viktoriia Kostiuk
    wrote on last edited by
    Усім привіт 🇺🇦🇨🇦 Виконую послуги: - фарбування та корекцію брів пінцетом та воском. - ламінування брів - фарбування вій. -депіляцію воском верхньої губи. 📍 Etobicoke, The West Mall 551 Працюю на професійних матеріалах На дому 🏠 Praise: - фарбування та корекція 20$ - ламінування + корекція 35$ - ламінування + корекція + фарбування 40$ #etobicoke #brows #makeup #makeup-artist #viktoriia_kostiuk #brows #beautiful #canada #toronto #kostiuk_makeup
    1 Reply Last reply
    0
  • t2005784707T Offline
    t2005784707T Offline
    Вікторія Кухар
    wrote on last edited by
    Вітаю. Мене звати Вікторія і я займаюсь улюбленою справою - печу тортики для вас . В моєму асортименті є тортики, капкейки, мусові тістечка, макарунси, ескімо-чізкейк та еклери. • Etobicoke • Інстаграм - uniquecake.bakery #тортики #десерти #Etobicoke #кондитер
    1 Reply Last reply
    0
  • t2005784707T Offline
    t2005784707T Offline
    Вікторія Кухар
    wrote on last edited by
    Я роблю бенто тортики звертайтеся.
    1 Reply Last reply
    0
  • t358197162T Offline
    t358197162T Offline
    Alla Azizova
    wrote on last edited by
    Мы делаем 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t569585062T Offline
    t569585062T Offline
    Юля Гриник
    wrote on last edited by
    Всім привіт 🙌🏼 Мене звати Юля, мені 21🤍 І я фотограф з України 📸 живу зараз у Торонто і наразі приймаю записи тут 💌 Можливо комусь буде актуальні мої послуги, буду рада відповісти на усі питання 💫 Мої роботи можна переглянути на сторінці у інстаграм, yuliia.hrynyk.photo😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t1675722442T Offline
    t1675722442T Offline
    Viktoriia Voskoboinyk
    wrote on last edited by
    Дууууже багато таких випадків. Люди місяцями часом чекають на дитячі візи після вклейки дорослих
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags