Ukrainian Toronto
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
Добрий день. У мого сина з жінкою (25 і 21рік) трапилась така ситуація, що терміново потрібно знайти житло. Може в когось є щось мені порадить. Вони порядність не п'ють, не курять. Преїхали з Угорщини, але те на що розраховували не вийшло, а іншого варіанту нажаль не підготували. Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Доброго дня! Якщо хтось зацікавлений приєднатися до спортзалу LA Fitness , пишіть! Є знижка для українців 😊 Можете писати в приват або дзвонити/писати на цей номер: 437 673 6288
-
🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨Я міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи! 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН! Подробиці - в особисті повідомлення.
-
Играет ли кто то в теннис🎾 в Норт йорке, Воне или Ричмонд хиле?
-
Вітаю. Готівку на карту класти лише у відділенні чи в банкоматі банку можна?
-
Всім доброго дня! Ми з хлопцем шукаємо 1 bedroom appartment з початку липня. Переїжджаємо з Калгарі за терміновими обставинами. Обидва без тварин, шкідливих звичок. Обидва працюємо. Найкращий варіант - Mississauga але готові розглянути і інші райони. Бюджет до 2400 CAD.
-
Хлопці, не засирайте чат,будь-ласка