Ukrainian Toronto
-
Привіт. Краще перед переїздом зроби пост у фейсбук. Трохи про себе напиши, та куди хочеш переїхати, та скажи що хост фемелі шукаєш. Краще пиши все англійською. Варіант провіренний)
-
Колеги шукаю квартиру, будинок , кімнату, бейсмент з березня місяця в Торонто на тривалий час для сімейної пари 29 та 24 роки без дітей розглянем всі варіанти )
-
привіт! порадьте будь ласка організації, які можуть поселити тимчасово в Торонто а також знайти сім‘ю/людей, які можуть захостити або як це краще зробити 🙏 hi! could you recommend me some organizations that help with temporary accommodation in Toronto? and find family / people who can host me 🙏 thank you so much ☺️
-
Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим !🤍🇺🇦🎄 ❄️ Розпочніть його правильно з розкішних брівок та вій , сяйте красою 😍 Запис можна здійснити за посиланнями ❤️ ❣️09.01 працюю з 10:00 до 18:00❣️ 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📌 book beautician 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Усім привіт 🇺🇦🇨🇦 Виконую послуги: - фарбування та корекцію брів пінцетом та воском. - ламінування брів - фарбування вій. -депіляцію воском верхньої губи. 📍 Etobicoke, The West Mall 551 Працюю на професійних матеріалах На дому 🏠 Praise: - фарбування та корекція 20$ - ламінування + корекція 35$ - ламінування + корекція + фарбування 40$ #etobicoke #brows #makeup #makeup-artist #viktoriia_kostiuk #brows #beautiful #canada #toronto #kostiuk_makeup
-
Вітаю. Мене звати Вікторія і я займаюсь улюбленою справою - печу тортики для вас . В моєму асортименті є тортики, капкейки, мусові тістечка, макарунси, ескімо-чізкейк та еклери. • Etobicoke • Інстаграм - uniquecake.bakery #тортики #десерти #Etobicoke #кондитер
-
Я роблю бенто тортики звертайтеся.
-
Мы делаем 😊
-
Всім привіт 🙌🏼 Мене звати Юля, мені 21🤍 І я фотограф з України 📸 живу зараз у Торонто і наразі приймаю записи тут 💌 Можливо комусь буде актуальні мої послуги, буду рада відповісти на усі питання 💫 Мої роботи можна переглянути на сторінці у інстаграм, yuliia.hrynyk.photo😉
-
Дууууже багато таких випадків. Люди місяцями часом чекають на дитячі візи після вклейки дорослих
-
Відповіла в особисті
-
Дівчата, потрібни моделі на перманентний макіяж брів. 11.01 12.01 БЕЗКОШТОВНО Mississauga
-
Нехай ваше Щастя буде справжнім. В хаті тепло. Кохання взаємне! А Перемога за нами! 🙏🙏🙏
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів, і кілька клієнтів забронювали ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку. Усім, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з чищення повітропроводів у будинку, ми пропонуємо знижку $30 . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: [email protected]