Ukrainian Toronto
-
без LCBO примерно 250$, но да, зависит как питаться и покупаете ли креветки и запиваете ли смузи из манго 😂
-
Всім привіт! Друзі, можливо хтось планує найближчим часом покинути Торонто та шукає нових мешканців у своє житло. Пишіть у ПП.
-
спросили за одного человека и это включая курицу 😏
-
Всім привіт. Шукаю кімнату з 1 вересня або на підселення. Якщо є варіанти, напишіть в особисті. Дякую🥰
-
walmart
-
A Costco не дешевле, если в обьёме?)
-
Є вільна кімната від зараз. Контракт 6 місяців, оплата лише перший місяць і депозит 500 доларів. Може жити лише одна дівчина 159 Wellesley St East Den room $1100
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. Надаємо послуги як сугубо по таргету так і комплексну роботу таргет+смм. Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю. Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування. Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п Аналізи, статистики та надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
Я покупаю и продаю USDT по хорошему курсу. Способ оплаты наличными или банковским переводом. Для получения более подробной информации напишите мне в директ.