Ukrainian Toronto
-
Ничего такого не давали..
-
Да, конечно. Вам при первой встрече с врачом должен быть дан документ с вашим фото от врача. Вот его и надо принести с собой. А результаты остального медосмотра вы запросите у них по е mail. Мне их скинули через полчаса.
-
Странно. Нам сразу дали и сказали беречь этот документ, он нужен для иммиграции в дальнейшем. Напишите им на почту или позвоните. Нигде в другом месте как у врача вы их не найдете.
-
Спасибо
-
Всім привіт! підкажіть, будь ласка, у когось виходило знайти роботу до прибуття в Канаду? Наскільки це реально і для яких галузей це працює? Дякую!
-
Допомагаю записатися на співбесіду у посольство на візу США 🇺🇸 на території Канади! За подробицями - звертайтесь!
-
Доброго дня. Шукаємо дім для винайму. Бажаний район Місісага,Етобіко. Бюджет 4000$
-
Дорогі друзі, чи планують ваші рідні або друзі їхати в Канаду за програмою CUAET найближчим часом? Це ваш час для того, щоб їм допомогти. До програми можна податись до 15 липня на сьогоднішній день. Щодо продовження поки новин немає. Попіклуйтесь про інформаційне просвітлення ваших друзів з України 🙌 Звертайтесь до мене за більш детальною інформацією CUIAS Immigrant Services
-
Привіт:) Шукаємо кімнату на двох в центрі Торонто, хто має якісь контакти буду вдячна🫶🏻 Бюджет~ 1500$
-
Вам у клініці, де проходили мед комісію, мали дати листок формату А-4 зі штрих кодом ,там уся інформація є про ваші аналізи.
-
Доброго дня усім )Кого цікавлять дешевші сигарети телефонуйте 4375991607
-
Эта бумажка подойдёт, для снятия ограничений с ворк пермит,
-
Або ви мене ,або я вас
-
Будь ласка, зробіть справку про несумісність.І вас з чистою душею розстріляю,кляті вороги укр. Армії
-
my name is Kate I’m seeking for a home base administrative assistant to assist me on my tight schedule, pay is $410 weekly, message me if you are interested for more information…or message me directly on my telegram messenger:
-
Подскажите по охипу можно пойти сделать бесплатно рентген спины ?
-
Так, але з направленням від фамелі лікаря або з волклініки.
-
Получалось. Смотря какой вы специалист и на какую компанию попадаете 😀
-
Привіт😉 Якщо вам заблокували аккаунт,проблеми з документами чи інші проблеми😞 Зроблю аккаунт в Uber Eats(доставка) під вас🚵♂️🚙‼️ Час виготовлення 1-3 дня✅ Ціна договірна,пишіть в приват💸💰
-
Доброго времени суток всем ребята! Набросайте плиз список канадских банков выдающих кредитные карты украинцам без лишней головной боли. Просто названия банков. Заранее всем благодарен!
30 Jan 2023, 02:57
9764/21911
33 minutes ago