Ukrainian Toronto
-
Хотіти і могти це різні речі… щоб тут вчитися потрібна і мова і гроші. І не факт що після закінчення у вас достатньо буде балів для еміграції. Знайдіть калькулятор балів та прорахуйте. Також треба розуміти на кого вчитися щоб в очах Канади ви були перспективним громадянином. Нехай щастить.
-
Всім привіт Хто знає де можна купити хороший мангал? Не єликтртчний
-
В Торонто є такі ціни. За 800-900 можна зняти нормальну кімнату. Не виставляйтеся всезнайкою)
-
Друзі,привіт Будь ласка,допоможіть по роботі або з нормальними агентствами (через яких можливо влаштуватися одразу на роботу!) Роботу шукаю на фабриках,заводах,можє готелі,кондитерські будь ласка запропонуйте варіанти. Р-н Етобіко,Кіплинг. Дуже вдячна.. Бо нерви вжє сдають. 😂😂😂😂
-
Це напевно не кімната а зала буде. ну кожному свій вибір. Я не вважаю себе все знайкою просто дав пораду за яку консультанти беруть гроші. Якщо у вас є що запропонувати йому за 800 так запропонуйте а не намагаєтесь мені щось доказати. Нехай він робить свої висновки, а коли про*ре усі гроші сидячи в торонто через ваші поради тоді він поїде образно до Європи. Я вас українців знаю і вас всі люди конкуренти і ваші поради тільки на те щоб вам краще жилося.
-
Ну знаєш тоді шукай далі в чому проблема? Я знаю другу інформацію. Якщо хочеш. Давити на жалю других людей щоб тобі скинули пару сотень на місяць на квартиру то дави. Я таких людей не поважаю. Тут є люди які роблять на 2-з роботах і платять за окрему квартиру або Дом і живуть як люди, а якщо ви ледарі то Канада вас довго тримати не буде 😉
-
Всім привіт 🙋♀️ Хто останнім часом записувався на здачу іспиту на визначення рівня мови, щоб далі записатись на курси? Пишу на всі пошти вже майже місяць, ніде не відповідають 😭
-
Трохи токсично
-
Ефективнішим є просто ходити ніжками та або віддавати резюме особисто hr або просто спілкуватися відразу на місці. Хочете пекарню - робіть під них резюме та відносьте у всі пекарні поблизу. Так само з готелями, магазинами, ресторанами.
-
Ви хочете щоб хтось вирішив вашу проблему.А Вам підказують як можна це зробити самій за кілька днів.
-
Спробуйте знайти організацію, яка допомагає всим ньюкамерам. Це як наші біржі праці. Але із власного досвіду - від них толку 0.