Ukrainian Toronto
-
Хтось викоадав речі невелики меблі техніку на продаж типу olx нашого ? Чи навіть eBay .. маю продати невеликі меблі
-
На справді все простіше. Ви не можете везти більше ніж 20 кг на людину (один чемодан в літак), якщо більше, то переплата просто космічна, те саме про другий чемодан. Є ліки до яких ви звикли кладіть їх, є різні сімейні колекційні штуки, наприклад старовинні монети, теж беріть (звісно в чемодан). Все інше я просив батьків щоб надсилали укрпоштою, "міст" теж варіант.
-
Яно, вище повідомлення більше для вас. Якщо потрібні деталі чи порада, пишіть в особисті. Подруга теж скоро прилітає, власне радилися з цього приводу нещодавно по-дівчачому 👩🏼🤝👩🏽
-
І з приводу речей особистих, все, що я привезла, в основному потім не носила (декілька моїх знайомих теж погодилися). Може це суб'єктивно, але може трапиттся так, що вам уже не потрібно буде те, що берете (для жінок та доньки, наприклад, ліки та комметика доволі легко можна все знайти й тут, я забагато притягнула всього дарма). Недорогий одяг, включно зимовий, можна купити у Winners та недорогих магазинах, наприклад, Ardene. Знову ж таки, мала такий досвід я, може це в мене так 🤗 Вважайте на те, скільки маєте із собою. Я мала десь $3000 на перший час, але це було два роки тому та я мала роботу іще до того, як прилетіла (паралельно із навчанням).
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка адреси або контакти фудбанків Брамптон або десь підлізи, Міссасага
-
Я б не радила везти із собою. Але залежить від вашого бюджету. Це все дуже багато місця займає в багажі, а краще взяти ваші речі. Наприклад, у Волмарті можна купити порівняно дешево, по $5-$10-$20 постіль, а у Доларамі мале кухонне приладдя по $1.5-$4. Але все одно може зібратися разом $300-$500 (нещодавно переїхала, то не все купляла, але багато чого). Тому я б не радила тягти все із собою, краще взяти щось більш важливе й цінне для вас. Але розраховуйте на ваш початковий бюджет теж 🤗
-
Все що не привезете з собою вам треба буде купити тут, ось і думайте)
-
Вітаю. А як зконтактувати? Дякую.
-
Всім привіт! Готові до безкоштовного навчання з подальшим працевлаштуванням? Пропонуємо гарну можливість здобути нову професію за допомогою нашого освітнього онлайн курсу з "автоматизації маркетингу". Однією з найсильніших сторін наших курсів є постійна підтримка кожного учасника з боку викладачів. Обираючи нас, ви зможете швидко опанувати професію майбутнього, працевлаштуватися за кордоном та змінити своє життя на краще. Якщо ця пропозиція зацікавила Вас, поставьте + і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання і надамо всю цікавлячу вас інформацію) Чекаємо на вас і бажаємо удачі! Безкоштовний курс саме для українців , так як компанія має гранд від держави.
-
А ви шо ходили й у всіх кишені мацали? Досвідчений мандрівник 🤣 Головне, що людині на питання я відповіла, бо група створена для цього
-
Чудово! Тільки тоді не варто заплутувати людину, коли він не про те питає
-
Хай Бог милує, пане 🤷🏼♀️🤣🤦🏼♀️
-
До чого ви рівняєте павербанк та ніж? Коли взагалі гострі та ріжучі предмети можна було брати в ручну поклажу? Це святі правила перельотів. Навіть якщо ви перший раз у житті летіли, цього дивно не знати. Намальовано навіть усюди