Ukrainian Toronto
-
Шукаємо орендарів через переїзд до іншого міста❗️🔝 1808 St Clair W, Toronto ON M6N0C1 1 + 1 den (з прозорими дверима, що закриваються), 2 ванні кімнати. Готова до заселення з 1 лютого У будинку: барбекю, кімната вечірок, спортзал Dollarama 7 хв пішки Stock Yards Village – 8 хв пішки Marshals / Winners 9 хв пішки Громадське паркування о 8 хв ходьби. Метро, Walmart, The Home Depot, Canadian Tire…
-
Цена?
-
Дівчата відам курточку зовсім нова ні разу не одягнула,але без бірок з Зари її ціна 100$ відам за 50$ Локація Торнхіл
-
Добрий день Оформлення туристичних віз B1-B2 І робочих H1-B В США Швидко і надійно Ціна послуги 250$ Візовий збір 180$ Також можу допомогти з виїздом з України Кому цікаво пишіть
-
Ищу лицензированного, образованного бухгалтера, который занимается заполнением налоговых деклараций. Буду признателен за любую информацию! Также ищу хорошего, надежного семейного врача с правильным подходом. Если у вас есть рекомендации, пожалуйста, напишите мне в личку. Спасибо большое! Быть добру.
-
Mars надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4959
-
Вітаю! Мене звати Таня. Пропоную приватні уроки плавання для дітей віком від 4 до 13 років та для дорослих від 14 років. 📌Дещо про мене як інструктор плавання: ✅6 років досвіду в навчанні плаванню. ✅Індивідуальний підхід до кожного учня. ✅Навчаю українською та англійською мовами. ✅Допомагаю подолати страх води, вдосконалити техніку плавання та забезпечити впевненість у воді. 📌Уроки включатимуть: ✔️ Техніку плавання. ✔️ Затримку дихання під водою. ✔️ Основи безпеки у воді. 📍Локація: Holiday Inn Toronto International Airport (970 Dixon Rd, Toronto, ON M9W 1J9) 💰Я проводжу уроки плавання через платформу Propel за ціною $50 за годину без додаткових витрат. Зробіть перший крок до впевненості у воді! Пишіть для уточнення деталей.
-
🔥 Наречені 2025, маю для вас подарунок! 🔥 До кожного замовлення весільної ведучої дарую обряд благословення—старовинну традицію, яку передала мені мама мого чоловіка після 500+ благословень протягом 20 років! 💍✨ Цей обряд коштує $300, та для моїх пар він безкоштовний—як знак вдячності за вашу довіру! 🤍 Якщо не знаєте, як організувати ранок нареченої, зустріч із нареченим чи благословення батьків—я тут, щоб усе зробити на високому рівні! 💫 📲 Бронюй дату: 312-622-8167 💌
-
Добрый день, девчонки! Скоро весна — самое время привести своё тело в порядок! 🌸 Я предлагаю акцию: массаж + обёртывание, которое: • борется с целлюлитом, • напитывает кожу минералами, • делает её более подтянутой и эластичной. Это отличное дополнение к тренировкам и сбалансированному питанию! Заботьтесь о себе — как изнутри, так и снаружи. Пишите в личку, и я подробно расскажу о видах обёртываний, ценах и условиях!
-
💈Всім привіт. Я топ-барбер, працюю у центрі Торонто на College Station. Назва барбершопу Boyd's Barbershop, 5 Carlton St. Радий підібрати вам новий образ та підтримувати його в досконалості. Пишіть у особисті повідомлення. Instagram: razors_toronto Номер телефону: +1 437 260 7671
-
Всем привет 👋, завтра еду кататься на 🏂 в 📍Glen Eden, кто желает со мной пишите в личку я в 9:00 выезжаю с North York😉
-
Все рекламу сюда дают, а мою удаляют, это такая любовь админа ко мне странная?
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги по всiх провiнцiях Канади: - подання податкових декларацій, - консультацii з бiзнесу та self - employed, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя CTRL TAX.
-
Case: Cooler master lite5 RGB Gpu: 1050ti Cpu: Intel core i7 9700k Motherboard: Gigabyte Z97X-SOC Force ram: 4 x 4GB DDR4-3200 storage: 1TB Power Supply: 500w Cpu Cooler:Cooler master G100M RGB UnionSine 500GB Ultra Slim Portable External Hard Drive USB3.0 need gone quick 165 FPS+ in almost all new titles 1 monitors LOC 120 hz 2 monitors ViewSonic 75 hz Fifine USB Gaming Microphone for Computer Headsphones Razer BlackShark V2 X Gaming Headset: 7.1 Ціна 750$ Etobicoke