Ukrainian Toronto
-
Недавно прилетіли в Торонто, маєм цигарки(мальборо)( майже 2 блоки). Кому цікаво, пишіть в приват. $10
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Всім привіт дуже прошу знайти роботу для жінки 55 років любу без знання англійської мови дякую
-
Доброго дня цікавить робота помічником
-
Есть два места на бесплатную стрижку шпица. 13 мая
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші ($600). Ми пропонуємо роботу як на неповний робочий день, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих, так і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю роботу потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
717 Queen Street East тут будем проводить мероприятие
-
Продам постільну білизну double size, нову, 4 pieces, бордовий колір за 15 доларів
-
Привіт дівчата 🕊️ Запрошую вас на нарощення вій❤️ Стаж 6 років! Викладач базового курсу та підвищення кваліфікації по нарощенні вій в Україні та Польші. Все стерильно😌 Час 2-2.5 години. Приймаю в центрі Міссісаги! Класика та 2д - 50 $ 3д - 60 $ 4д, 5д та Голлівуд - 70 $ Пишіть в приват ) Чекаю вас 🕊️
-
привет может кому-то нужен билет из Торонто в Вену этим Воскресеньем?
-
Відправляйте на вклейку
-
Ребята , подскажите пожалуйста ветеринара в Торонто( нужна прививка и от клещей обработка) не за все деньги мира. Или группу где это можно узнать❤️