Ukrainian Toronto
-
Добрий день Маю таке питання.Зараз я заповнюю заявку на Visitor Visa.я вказала що work permit у мене є,але там ще є графа : чи була у вас visitor visa за останні 10 років? Я вказала що ні,тому що у мене була не visitor,а work visa. Чи треба вказати «так»? Але ж у мене була work visa
-
Привіт всім 😎💪 Треную в Онлайн форматі (Тренування для Залу і Домашніх умов) Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - введіть в пошуку - denkach28 і я проведу вам повну консультацію! Inst - online_fitnessd
-
📍 Stretching Дівчата Downtown і не тільки! Запрошую Вас на тренування з стретчингу! ‼Дуже класні умови. 📌 Без абониметної оплати ( прийшла та оплатила. 📌 15 $ - тренування. 📌 Субота (починаємо вже 4 січня) 📌 7 pm. (50хв. тренування) 📌 Українське ком'юніті. 📍 366 Adelaide St E, Toronto, Downtown, M5A 3X9 ‼Лише одна умова; Підтверди свою присутність до початку тренування. 🖤 Дівчата починаємо 2025 рік з користю для тіла та новими знайомствами!! З собою мати карімат та зручний одяг.
-
📍 Stretching Дівчата Downtown і не тільки! Запрошую Вас на тренування з стретчингу! ‼Дуже класні умови. 📌 Без абониметної оплати ( прийшла та оплатила. 📌 15 $ - тренування. 📌 Субота (починаємо вже 4 січня) 📌 7 pm. (50хв. тренування) 📌 Українське ком'юніті. 📍 366 Adelaide St E, Toronto, Downtown, M5A 3X9 ‼Лише одна умова; Підтверди свою присутність до початку тренування. 🖤 Дівчата починаємо 2025 рік з користю для тіла та новими знайомствами!! З собою мати карімат та зручний одяг.
-
Добрий день Оформлення туристичних віз B1-B2 І робочих H1-B В США Швидко і надійно Ціна послуги 250$ Візовий збір 180$ Кому цікаво пишіть
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 275 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
💈Всім привіт. Я топ-барбер, працюю у центрі Торонто на College Station. Назва барбершопу Boyd's Barbershop, 5 Carlton St. Радий підібрати вам новий образ та підтримувати його в досконалості. Пишіть у особисті повідомлення. Instagram: razors_toronto Номер телефону: +1 437 260 7671
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Private room in 2 bedroom apartment. Female tenant only! $1350 cad Private room in a 2-bedroom apartment available for rent to a female tenant starting February 1, 2025, with move-in dates negotiable. Long-term lease only. The room includes a shared bathroom, modern kitchen with granite countertops, white appliances, dishwasher, microwave, and in-unit washer and dryer. Located near major Toronto landmarks like the CN Tower, Rogers Centre, Scotiabank Arena, and University of Toronto, as well as parks, schools, shops, and transit. Price is $1,350 per month, including water and gas; electricity and internet are extra. The building offers extensive amenities such as a gym, pool, sauna, rooftop patio, and concierge. To rent, you’ll need first and last month’s rent, proof of income (enrollment letter for students), a credit report, references, government-issued ID, and tenant insurance. Message for details or a video tour.
-
Добрый день, девчонки! Скоро весна — самое время привести своё тело в порядок! 🌸 Я предлагаю акцию: массаж + обёртывание, которое: • борется с целлюлитом, • напитывает кожу минералами, • делает её более подтянутой и эластичной. Это отличное дополнение к тренировкам и сбалансированному питанию! Заботьтесь о себе — как изнутри, так и снаружи. Пишите в личку, и я подробно расскажу о видах обёртываний, ценах и условиях!
-
🚨 Здається кімната! Для одного. Шукаємо собі на підселення охайного хлопця. Здається на термін до кінця березня 📍Toronto. Район: «Upper Beaches» Сполучення: - 5 хв. від Main Street ( зелена лінія ) subway station. - 5 хв. від супермаркету.. Через дорогу органічний магазин “the big carrot” - Біля будинку їздить: автобус, 503 трамвай, а також в 5 хв ходьби 506 трамвай, 10 хв. ходьби поїзд “GO” де наступна зупинка Union. - 20 хв. пішки до пляжу 🏖️. Кімната із окремим санвузлом. Є ліжко і матрас. Ціна $1200 (в цю суму входить комунальні послуги та інтернет) - На даху будинку знаходиться тераса із грилем та чудовим виглядом на downtown та горизонт міста, а також вигляд на озеро Онтаріо. На всі питання відповім в особисті повідомлення.
-
На продление не нужен мед.осмотр