Ukrainian Toronto
-
Let’s get acquainted! My name is Yuliia and I’m in love with music❤️ Music = feelings! ✨Do you want to learn to hear yourself and express yourself through creativity ? It would be my great pleasure to teach you how to play from the Soul. What you will gain from lessons with me : 🔸musical knowledge 🔶different playing techniques 🔶individual approach 🔶support and warm atmosphere Write in the comments or to me personally and we’ll reveal new facets of your personality! * any age and level of knowledge P.s. 50% discount for the first lesson
-
Любі Українці, по можливості ДОНАТИМО ! Одна надія на ЗСУ ! 4441 1111 2187 3925
-
Це не я збираю Це офіційне джерело
-
Це посилання з каналу Яніни Соколової
-
Тоді тримайтеся подалі, ви думаєте, що всі такі ж шахраї, як і ви
-
Ви можете знати, лише якщо ви запитаєте про це більше, і якщо ви зацікавлені, це все ... Не просто висновок
-
Ви не можете самі вирішити, що це шахрайство, мій дорогий, це не шахрайство
-
Брат, ось як люди потрапляють у в’язницю за те, що намагаються довести, що хтось неправий, у тому, чого ти не знаєш
-
Дядь, вот ты нашел фотки врача который гуглится за 2 минуты. По первой ссылке аккаунт инстаграма на которой есть список всех актуальных контактов. И я не вижу там ссылку на телеграмм) а еще все фотки с гугла подрезал, даже с инсты не удосожился) Там где ты учился скаму, украинцы преподавали) Так что заканчивай со своей авантюрой и иди ищи лохов в Калифорнии для правдоподобности) ну или в Индии, где ты сидишь)
-
Научится чему? Скамера от хорошего человека отличать?
-
А фотки куда удалил? Давай я тебе прямо сейчас в инсту напишу и ты мне там ответишь, про работу расскажешь?
-
Тобі краще добре навчитися, перш ніж говорити зі мною
-
Брате, я коли-небудь писав тобі повідомлення і просив у тебе грошей?
-
Ваша думка, можливо, ви можете прийти до мене в офіс у Лос-Анджелесі, тоді ви зможете повторити це