Ukrainian Toronto
-
А цiна та час у дорозi?
-
в драйв тестi сказали, що тiльки оригнiнал. ви по фото зарахували стаж? у якому центрi? коли?
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Добрий вечір. Хочу летіти з Польщі в Торонто з пересадкою у Лондоні(візи у Великобританію немає)можливо хтось так летів? Чи можуть розвернути назад?
-
якщо ви летите умовним брітіш аірвейз скажімо з Варшави в Торонто через Лондон і ваш багаж в аеропорту сама авіакомпанія погрузе в інший літак, і ви не виходите з транзітної зони, тоді все ок. Але таки квитки будут доволі дорогими. Те що більшість людей знаходить через Лондон за гарну ціну потребує транзитну візу, тому що або зміна аеропорта, або треба виходити і самостійно забирати багаж і знову реєструватися на рейс. Краще летите через Дублін, у компанії Aer Lingus теж гарні ціни.
-
Різні, але аеропорт при пересадці один.
-
Я без багажу, тільки ручна кладь. Дякую
-
Логічно. Дякую
-
Доброго вечора! Мені 31 рік, я з Дніпра. Шукаю для себе кімнату в Етобіко або Міссісага, бюджет 800 -1000 CAD з 1 березня. Роботу ще шукаю, але маю певний бюджет. Без домашніх улюбленців, поганих звичок не маю, працьовита. Якщо є запитання або пропозиції, будь ласка, пишіть в ПП)