Ukrainian Toronto
-
Всім привіт, Зараз я шукаю допоміжного персоналу, який би приєднався до моєї команди! Якщо ви або хтось із ваших знайомих є організованим, орієнтованим на деталі та чудовим комунікатором, тоді це може бути ідеальною можливістю. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення з вашим резюме та коротким описом. Я не можу дочекатися, щоб почути від вас і знайти ідеальну людину для роботи! Дякую,
-
Всім привіт , хто яким методом перекидає кошти з ТД банку ( долари) на українську картку ( гривневу)?
-
PayPal
-
Я тоже живу в Чехии, но лечу 6.03 из Вены! Присоединяйтесь!
-
Ну 95% що дадуть, але вони працюють з 14.00
-
Доброго дня шановнi. Подання податкових декларацій. Oформлення єдиноразовоіі допомоги на компенсацію витратів на оренду $500. Pеєстрація корпорацій та GST/HST account. Звертайтесь за тел 647-819-2707 та пишіть на [email protected].
-
В аеропорті працють волонтери, підходите до них і вони нададуть готель, конкретної назви готелю не має, заселяють в той де є місце
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!