Ukrainian Toronto
-
Я бігу в тишу від повітряних тривог та очікування прильотів.. якщо ви забули, що там в Україні.. буду шукати щось, як прийду до тями.. малювати брови та плести коси, я все одно не вмію
-
Дякую, скачала.. 🙏🙏🙏
-
Scam
-
Доброго дня. Шановні співвітчизники! Планую летіти до Торонто в понеділок 23 січня .. скиньте, будь ласка, до кого звертатись в аеропорту та що саме треба зробити в аеропорту, щоб туди не повертатись.. потім поїду в якусь деревню.. та потім, куди звертатись, щоб отримати банківську картку, медичну страховку, інн, та горошову допомогу 3000? Житло не потрібне, вже домовилась, хто прийме..
-
This is a typical SCAM.
-
Він сказав, що він агент з нерухомості. Це означає, що у нього має бути ліцензія, а її немає. Більше того, трак драйвер не може бути ріелтором, оскільки постійно на телефоні показує квартири клієнтам. Це звичайний аферист, який просить українців виставляти квартири, яких НІ.
-
У Вас немає ліцензії ріелтора в Канаді, і Ви не маєте права займатися цим бізнесом.
-
Коли підписуєте контракт, то платіть агенції ріелтора. Після в'їзду в квартиру платіть прямо лендлорд.