Ukrainian Toronto
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - (Denkach28) і я проведу вам повну консультацію!
-
Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
-
дякую відповів в приватні.
-
Гамільтон, робота для чоловіків на складі (можна без знання англійської) 18,5/год. Більше інформації за номером: 437-431-5844
-
Добрий день. Можливо хтось знає де ремонтують телефони українські(Redmi)? Бо вже три сервіси сказали що немає батареї до мого телефону.
-
Привіт :) Запрошую на манікюр 💅🏻 Інструменти проходять всі етапи стерилізації. Досвід роботи 6 років, сертифікований майстер) Адреса: 20 Bruyeres Mews, Toronto Більше робіт в інстаграм @ julia_nails99_ 905 622 94 48- Юля 😊
-
❗️❗️❗️❗️ Хлопчина, що вчора 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив в аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
#Toronto #Etobicoke У наявності Коломийські вишиванки, ручної та машинної роботи💫 Є великі розміри! Розміри від 50см. - до 65 см. У грудях Ціни різні. При зустрічі можна оглянути та приміряти)
-
Хто має квитки Бухарест- Цюрих- Монреаль- Торонто 29 березня, давайте разом? Цікаво поспілкуватись . Усім гарної подорожі!
-
Kijiji сайт с объявлениями