Ukrainian Toronto
-
Це залежить від умови яку ви складаєте при винаймі мешкання, людина може буди зобов‘язана знайти іншу особу на своє місце
-
ще повинен бути homeless shelter, але я не не маю достовірної інформації 😅 вибачте, я нічого поганого не маю на увазі, тільки жарти
-
а то місця на всіх не хватить, там не такі вже й просторні вулички
-
доведеться місцевим трохи посунутися 😂
-
Чого тут поганого - приїхати та влаштувати нічліжку 😂
-
Не було б так смішно - якби не було так сумно! Саме ШЕЛТЕР і пропонують українцям які заїхали по cuaet і не мають де жити...і то - шелтер можливий на добу-дві..... А далі каналізаційні вентиляційні люки, чи як потепліє - лавочки.., якщо не хочеться витягати гроші з панчохи і платити за оренду, або нема чим платити. І тут це називається не бомж - а людина, котра вирішила жити на природі!
-
Я не зовсім розумію навіщо їхати в Канаду, якщо немає грошей на аренду житла? Треба знайомитися з інформацією заздалегідь і розуміти, що тут безкоштовного нічого немає, ви повинні розраховувати тільки на себе, на свої сили, на свій англійській та на свої гроші! Ви ж коли їхали сюди ви ж гуглили ціни на житло? Якщо ви розуміли, що ви не потяните таку сумму, тип паче, що у вас немає роботи і не зрозуміло коли ви її знайдете, то навіщо ви сюди їхали??
-
🤣🤣 Та хай пишуть, я рідко пишу такі коментарі, я завжди підтримую людей, але коли я бачу такі повідомлення, як з якимось наїздом мол де наше безкоштовне житло і т.д то просто терпец урвався як то кажуть 🤪
-
Цілком підтримую. Перше що я почув в нашому консульстві ще рік тому: "Якщо ви не мільйонер або в вас немає рідних з нерухомістю у Канаді, вам тут робити нема чого".
-
Кожен наш день несе в собі долю випробувань, але ми тут, ви тут, тому продовжуємо боронити світ, в якому ми - люди. Бути людиною непросто, коли ти сам, сила, вона в єдності. Боляче, коли є сили та жага до того, аби рятувати, та незважаючи на наявність доброго серця - кишені порожні. Зараз важко, кожному, я розумію, але якщо у вас є хоча б мала можливість допомогти, я прошу вас - допоможіть 🙏 МИ ГОТОВІ НА БУДЬ-ЯКІ ДОКАЗИ! Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 ❗️Матеріал для вольєрів, утеплювач для вольєрів, корм/крупи, металічні відра, ліки, переноски, топливо, побутова хімія, ганчірки (непотрібні речі, ковдри) - безмежно будемо вдячні. Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: [email protected] Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
Ну тут можно і без мільйонів і без друзів, але гроші на перший час обовьязково повинні бути для життя! Для оренди житла, для їжі, поки ви знайдете роботу і станете на ноги. І дивно, що люди цього не розуміють. Що це Канада, дорога країна, гроші повинні бути на перший час обов’язково
-
Здається що можна) але все ж таки складно зрозуміти людей які розраховували на безкоштовне проживання та їжу. Вже з початку CUAET було зрозуміло що люди будуть просити допомогу ще й для повернення в Україну.
-
There is a lot of information on the internet if you want to research.
-
I can't post a link here. I can send it to those who want it.
-
Hi everyone.There is an app. Now on the trend in Canada and America. Since it is new, it has many promotions.however, only 7 people need to download the application from the link I sent and become a member for the gift certificate. Make a link for yourself after you become a member, you will win the check when you share it with your friends and become a member. this time you win a 100 dollar gift card. maybe most of you have heard it, but I still wanted to say it for those who haven't heard it. Maybe it will work.
-
I'm so sorry. I'm not forcing you to do anything. I'll just give you the name of the application. Search on google :) By the way, I'm not from india. My husband is Ukrainian and like you, i just moved to Canada. In fact, I will give birth to another Ukrainian soon.