Ukrainian Toronto
-
Сори,я подумала купить,не дочитала😂😂
-
В турецких и иранских магазинах их большой выбор,смотря в каком вы районе
-
Гамільтон, робота для чоловіків на складі (можна без знання англійської) 18,5/год. Більше інформації за номером: 437-431-5844
-
Доброго вечора!шукаю роботу, пакування, прибирання,помічник на кухні,викладка товару,без знання англійської, район Mississauga, дякую.
-
Всем добрый вечер ) Ищу с кем снимать квартиру, только ДЕВУШКИ, приезжаю в Торонто в конце марта Я мастер маникюра и планирую работать в салоне, и в том числе на дому, сразу что-бы не было недопониманий Пишите, свяжемся, договоримся) если кто-то возьмёт к себе - буду маникюры бесплатно делать 😂 Бюджет ~1000-1200 CAN
-
Всем привет кто задавал этот экзамен?
-
Мы ищем виртуального помощника для оказания административной поддержки нашей команде при удаленной работе. Этот рост означает, что мы всегда ищем самых талантливых, уверенных в себе, уравновешенных независимых мыслителей, которые присоединятся к нашей замечательной команде. Опыт работы не требуется (предусмотрено обучение) >> Никаких ограничений по образованию, никакой комиссии агентства (без платы за обучение), а также еженедельная оплата. Отправьте мне текст на английском языке, если вы заинтересованы в быстром ответе.
-
Чимало українців подали документи на оформення візи в Канаду, дехто ще планує це зробити. Між тим, людей цікавить, що зміниться після 31 березня стосовно програми CUAET (канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки). Про це автор YouTube-каналу запитав у міграційного офіцера, зателефонувавши в Міністерство з питань імміграції, біженства та громадянства Канади (IRCC). На запитання про те, що чекає українця, який збирається подавати документи на візу найближчим часом, він отримав такі відповіді: • на 9 березня офіційна інформація така: програма CUAET поки не продовжена і діятиме до 31 березня 2023 року; • отримати 3-річний дозвіл на роботу (work permit) можна у випадку, якщо подати на візу до 31 березня, навіть якщо її схвалення прийде пізніше цієї дати; • щоб мати одноразову виплату 3000 доларів, українці мають отримати візу до 31 березня, а в’їхати і податися на цю допомогу треба до 30 червня 2023 року; • всі програми від федерального уряду (наприклад, зустріч в аеропорту) закінчуються 31 березня; • все, що стосується безкоштовного житла, медичного страхування, безкоштовні курси англійської мови –не закінчується 31 березня, бо залежить від провінційного уряду. Поради про те, що робити після прибуття в Канаду, можна знайти на сайті уряду.
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Да, у меня так было, мне объяснили, что нужно снова приехать в аэропорт и объяснить ситуацию. Идти нужно к офицерам которые занимаются вопросом пермита. На стойке в аэропорту подскажут где найти. После чего они забрали, проверили что нет записи, внесли и отдали. Заняло это полчаса ожидания и после снова ехала за sin