Ukrainian Toronto
-
Ребята, а кто пользуется страховкой TD? Вопрос такой: купили страховку на квартиру (она с завтрашнего дня), пришло подтверждение на почту, просят создать аккаунт на сайте у них, чтобы там все данные смотреть. Пытаюсь создать аккаунт — на последнем этапе постоянно выбивает ошибку. Думаю, что это может быть связано с тем, что страховка еще не работает, но это предположение. Дозвониться им не могу, так как выходные.
-
Дякую
-
Какой тогда смысл в этой организации?)
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, чого стосується цей запис у воркперміті?
-
Вот и я про это. Здесь то везде нужно проходить курсы и обучения, техники безопасности, оказания первой помощи, водителям - курсы для получения категорий, строителям - лицензии и квалификации...
-
Например
-
Учиться даже на курсах для получения строительных лицензий?
-
Дякую
-
Наскільки я знаю, то забороняється все що триває більше 6 місяців. Якщо ваше навчання(курс) 2 тижні, то проблем немає. Також можетп загуглити це речення з Ворк перміту і там є багато розяснень.
-
На вихідних можуть бути сбої у системі. Спробуйте зробити акаунт завтра.
-
Крик про допомогу 💔 Допоможіть втілити мрію.. Нам потрібні вольєри, велика кількість вольєрів, аби ми мали можливість надати прихисток кожному, хто цього потребує. Окрім мрії є наші реалії, де купа боргів, та кажуть що українці - це про незламність, тому ми продовжуємо. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично (матеріалом/інструментом/руками) або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 5375 4112 0392 6519 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: [email protected] Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
Подскажите где можно купить табак для кальяна (с никотином) ?