Ukrainian Toronto
-
Привіт,скільки можна ввозити в Канаду налічки на людину або сім‘ю без декларування ?
-
39 Roehampton Ave Midtown Toronto On До побачення туш, привіт нарощені вії. Привіт. Я майстер бровист та лешмейкер з України з 5-річним досвідом. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. ❤️ Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами.
-
І як ви в цій ситуації? Де брати рецепт?
-
А мене цікавить подібне питання ,де знайти сімейного лікаря
-
Усім привіт! Стикнулися з такою ситуацією стосовно здоров’я. Зробили карту “health card” у serviceOntario, отримали її пластикову. Ходили до лікаря walk in, як сказав сам лікар у нас ліки повинні бути безкоштовні, за станом здоровья. По виписаному рецепту в аптеці нас питали чи маємо страховку, показали карточку «health card” А вона каже ні, не то. Скажіть будь ласка, можливо хто знає як зробити це страхування OHIP щоб видавали ліки безкоштовно?
-
Всім привіт. Чи може хтось скинути правила дорожнього руху українськ чи російською мовою?
-
Дякую ) всім гарного дня
-
Окей) если комната от 600 можно найти, сам понимаешь все от предпочтений ) с работой расчитывать из минималки 15$ в час - налоги)) найдешь зп выше - будешь красавчиком ) интернет мобильный/связь от 50$/ мес, на еду думаю 250-300, если с проездами на метро в обе стороны 6,4$ и тп и тд