Ukrainian Toronto
-
Люди, ви можете під моїми дописами писати що завгодно. Негативні і несуттєві коментарі я коментувати не буду. Ви мене на негатив не витягнете. Вибачайте. Якщо мені не сподобається чиясь поведінка, я буду жалітися на Вас адміну. Майте на увазі, будь ласка
-
Ваші поради вас ж і стосуються
-
Разом нас багато і нас не подолати
-
Мене знаєте що нервує? Те що люди не знаючи нічого, вставляють свої п`ять копійок. Якщо ти нічого не знаєш, то сиди тихенько. Ні, треба обов`язково щось плямкнути
-
Люди, ви можете під моїми дописами писати що завгодно. Негативні і несуттєві коментарі я коментувати не буду. Ви мене на негатив не витягнете. Вибачайте. Якщо мені не сподобається чиясь поведінка, я буду жалітися на Вас адміну. Майте на увазі, будь ласка. Тримайте весь свій негатив при собі
-
Напишите в приват расценки и где вы находитесь .
-
В якому районі та яка квартира?
-
ПОТРІБНА ВИЩООПЛАЧУВАНА РАБОТА ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та заробляйте 400 доларів на тиждень. Шукаю простого особистого помічника, якому я можу довіряти, досвіду не потрібно, напишіть мені «Так» для отримання додаткової інформації
-
Привіт роблю манікюр стерильно та якісно!
-
привіт, як справи сьогодні, вибачте за увагу, ми шукаємо хороших потенційних людей для часткової та повної зайнятості, в основному з помічником, але також з роботою вдома. Пропонуємо як дистанційно так і в офісі. Це робота на дому, і зарплата виплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, напишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви володієте комп’ютером.
-
Всім привіт! Я хочу допомогти дівчатам, які шукають кімнату на оренду в Downtown Toronto. Умова компанії лише одна дівчина на проживання. Оплата лише перший місяць і депозит. Якщо когось цікавить напишіть в особисті
-
Моя агенція наразі наймає працівників🎉 Оскільки вартість життя зростає, а бензин зростає і падає, хто шукає можливість залишатися вдома для бізнесу або заробляти неповний робочий день? Наше агентство потребує людей, які готові якомога швидше працювати вдома в галузі фінансових послуг. ⚪Прямий депозит, PayPal, zelle, cashapp щонеділі, надається платне навчання 💰і ви створюєте власний розклад ДОСВІД НЕ ПОТРІБНИЙ, АЛЕ МАЄ ВМІТИ РОЗМОВЛЯТИ АНГЛІЙСЬКОЮ. Або ви також можете спробувати перекласти