Ukrainian Toronto
-
Всем привет, ищу любую работу. Есть опыт работы в ресторане (официант,хостес) и в магазине. Буду благодарна за любую информацию 🙂
-
Доброе день всем, ищу работу няней(есть опыт),кафе,рестораны,уборка домов и квартир, присмотр за пожилыми людьми, так же животные. Я трудолюбивая и ответственная,люблю чистоту,не пью, не курю, не употребляю наркотики. Если у вас будут варианты или предложение буду очень благодарна, всем хорошего дня и отличного настроения!
-
Вітаю! Здається кімната ( 1 bedroom) для однієї людини, без меблів (матрац, попередня сусідка, може продати за 200cad, в використанні 2 місяці), можна з котиком. Mississauga, 3480 Havenwood drive. Я працюю в аеропорту, мій графік по змінам. Зайзд з 1го травня, сплата за перший та останній місяц (2240 cad), орендна плата за кімнату 1120 cad, вода, опалення включено в вартість. + сплачуємо за електрику, страховку, та інтернет. Приблизно за місяц 100 cad на 2х. Біля дому є зупинка 3го автобуса і йде до станції метро Кіплінг, також великий супермаркет в 5-7 хвилинах від дому. Пишить в приватні повідомлення якщо зацікавились! Всім гарного дня 💙💛
-
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: [email protected]
-
Доброго дня потрібно контакти працівників потрібно допомога з відкриттям візи в США буду вдячний за будь-яку інформацію.
-
Добрий день! Мама (50 років) шукає підробіток (пів дня, або не повна зайнятість6 без знання англійської😞 хто має досвід, підкажіть яка це може бути робота , яка оплата? (Вибачте, якщо питання банальне, тільки прибули в Канаду) І де її шукати? ДаунТаун, Торонто! Буду вдячна за всі можливі відгуки!
-
Пекарня/кондитерская
-
Локація? Дякую
-
В этом районе, точная локация не сохранилась
-
Я так приїхала і нічо ,вижила 😃
-
-
Здається з 1го травня 3х кімнатна квартира.повністю мебльована майже в центрі до міста. Торонто. Ціна 3395$. Адреса Ontario street 700