Ukrainian Toronto
-
Дуже дякую за поради! я і в зимку не можу без свіжого повітря, але на ніч все одно закриваєм - і тоді все, на ранок в носі сахара))
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Здається кімната з ванною з 25.04 по 1.05. Тільки по 1 травня. Метро Кіплінг 150м
-
Чи може хтось продати мікрохвильовку в Норт Йорку
-
Дешевше, це все одно буде ціна така, яка відповідає вашому району. Тому ви звертаєтесь в любу страхову, і питаєте про ціну для вашиґого району. Ну і тоді виберете того хто запропонує для вашого району дешевше
-
Всем привет продам велосипед робочем стани Торонто мисисага !!!?
-
Вітаю! Здається кімната ( 1 bedroom) для однієї людини, без меблів (матрац, попередня сусідка, може продати за 200cad, в використанні 2 місяці), можна з котиком. Mississauga, 3480 Havenwood drive. Я працюю, мій графік по змінам. Заїзд з 1го травня, сплата за перший та останній місяц (2240 cad), орендна плата за кімнату 1120 cad, вода, опалення включено в вартість. + сплачуємо за електрику, страховку, та інтернет. Приблизно за місяц 100 cad на 2х. Біля дому є зупинка 3го автобуса і йде до станції метро Кіплінг, також великий супермаркет в 5-7 хвилинах від дому. Пишить в приватні повідомлення якщо зацікавились! Всім гарного дня 💙💛
-
Всем привет продам велосипед у робочем стани Торонто мисиссага тел .2899275843 Женя !!? 200 баксов )💋👍
-
Обменивайте свои USDT на наличные.Только личная встреча(+2% комиссии отдам)....🤝
-
Всем привет продам ноутбук робочем стани ) 400 долларов с мышкой весь комплект и зарядкой Телефон 2899275843 Женя ... Ватсап тел+34674923666 !!!?
-
📗Навчу Вашу дитину канадській математиці. 📗Якщо Ви недавно приїхали у Канаду, та дитині важко дається математика за 6-7-8-9-10 клас, допоможу розібратися. 📗Роблю переклад завдань з англійської на українську. Пояснюю суть задач. Маю додаткові завдання, по яких можна займатися вдома. 📗Математика - це просто. 📗Звертайтеся. Є лише одне місце.
-
Вітаю. Хто отримує emergency assistance від ontario works? Як довго вам платять і треба звертатися щомісяця?
-
Наушники 50 баксов мочные ?
-
Можете піти в value village як варіант
-
Есть много такие приложения..ну надо много выслать резюме..