Ukrainian Toronto
-
Добрий день) а це ви купляєте європейські сигарети?
-
Де в Міссісага є обмінники?
-
Привіт. Скільки коштує проїзний на місяць в Міссісага і де можна купити його?
-
Видел кто-то спрашивал в группе про Нееts и Nео - я тоже искал где купить сигареты больше месяца. Хорошо что знакомый на работе подсказал где они заказывают и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
И у меня средне-начальный.
-
Начальный)
-
А какой у вас уровень? Я могу. Живу в Этобико))
-
У мене пропозиція для тих, кому важко адаптуватися до країни, менталітету, чи просто психологічно не витримує тиску, обставин та труднощів, після переїзду в Торонто. Що саме я пропоную: - Зібратися що б провести 1-2 години разом. - Підтримати один одного ( не злим тихим словом) - Навчитись об‘єднуватись - Навчитись говорити/ слухати ( кому це необхідно) - Можливість знайти нових друзів - Провести час з задоволенням 5 травня початок о 17:00 тривалість 2 год. Локація: 222 Finch Ave West Suite 105, Toronto, ON M2R 1M6
-
Кто-то в группе спрашивал про Нееts и Nео - могу поделиться контактом. У кого только ни заказывал, но нашел то, что нужно и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
Привіт, хтось здає авто під uber?
-
Потрібні дитячі аніматори🥳 Якщо ти веселий та активний, любиш дітей, обожнюєш свята – запрошуємо до себе в команду ☺️ Завдання: Проводити дитячі розважальні програми у тематичних образах (феї, людина-павук тощо). Вимоги: - Вік 18-30 років - без шкідливих звичок - середньої статури - знання мов: українська, російська, англійська - бажання вчитися та розвиватися Цікаво? Пишіть