Ukrainian Toronto
-
Доброго дня шановнi. Подання податкових декларацій. Pеєстрація корпорацій та GST/HST account, WSIB, Payroll. Звертайтесь за тел 647-819-2707 та пишіть на [email protected].
-
Пошукайте контакти CUAIS
-
"Привіт усім! Моє ім’я Валентин, і я мануальний терапевт та досвідчений масажист-реабілітолог з понад 5-річним досвідом роботи в одній з найкращих клінік Європи. Запрошую вас на консультацію, пропонуючи широкий спектр послуг: різноманітні види масажу, мануальну терапію, а також антицелюлітний масаж та підготовку до літа для дівчат. Обіцяю допомогти вже після першого сеансу. У мене є свій кабінет поруч з метро High Park (всього 3 хвилини ходьби від станції). Крім того, у мене є можливість виїзду до вас додому з усім необхідним для проведення масажу. На перший візит знижка 30% а також на курси антицелюлітного масажу
-
Нехай йде на Uber eats велік 100-200$ сумка 40$ і можна працювати! Поки буде працювати вивчить трохи англійську, + може знайде роботу у наших, імена пару знайомих так хороші роботи знайшли, просто заносили замовлення нашим співвітчизникам, і виявлялось що їм потрібні люди для роботи
-
ГОРЯЩАЯ ВАКАНСИЯ! ТОЛЬКО ПРИ НАЛИЧИИ РАЗРЕШЕНИЯ НА РАБОТУ В КАНАДЕ!$2 200 CAD Ежемесячно , Категория работы:Розничная торговля - мясо
-
Ну такой себе заработок я в неделю зарабатываю столько 🙃
-
Что за работа?
-
Пропоную українські домашні заморожені страви. До Вашої уваги: -вареники -пельмені -чебуреки -голубці -млинці -сирники. Начинки вибираєте за Вашими вподобаннями. Ціна 1кг-20$ Локація: Етобіко. За домовленістю можлива доставка (10$). Пишіть, будь ласка, в лічку.
-
В трех полосочках верхний левый угол выбрать Transfer funds. И там выбирать карту откуда и куда
-
Пропоную українські домашні заморожені страви. До Вашої уваги: -вареники -пельмені -чебуреки -голубці -млинці -сирники. Начинки вибираєте за Вашими вподобаннями. Ціна 1кг-20$ Локація: Етобіко. За домовленістю можлива доставка (10$). Пишіть, будь ласка, в лічку.