Ukrainian Toronto
-
Шукаю віртуального помічника! Бажано хтось, кому я можу платити щомісяця або за потреби. - Не має значення, звідки ти - Повинен розмовляти та писати англійською - Має бути відкритим для менш формального спілкування (Whatsapp, текстові повідомлення тощо) - Має бути надійним Спілкуйтеся зі мною тут або зв’яжіться зі мною за номерами WhatsApp нижче. +1 (954) 871-2336 +1 (862) 231-4530
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але не чого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Я все ще думаю про це)
-
Привіт! Якщо хтось має 2 зайвих квитки на завтра на Мавку в даунтаун — будь ласка, дайте знати! Куплю
-
Добрий день!. Цікавить бюджетний варіант житла, можливо з підселенням в районі Брамптона
-
Привіт усім. Продаються 2 велосипеди. Один новий 300 , з тримачем, цепкою. І один б/у теж зі всім. Питання в приват.
-
Привіт. Моя дівчина пропонує ось такі послуги: Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги(також чоловіки). Також ботокс волосся/холодне відновлення, нанопластику і кератин. Також запрошую песиків і котів на стрижку. Викладаю курси з даних спеціальностей (онлайн або Торонто). За деталями пишіть у Телеграм +380687879856. Також я фотограф 🙂
-
Дякую
-
Які Ви молодці!
-
Привіт, давно хотів потрапити в США? - Є можливість по програмі Uniting For Ukraine(U4U) 🇺🇸 🇺🇦 Звертайтеся в лс
-
Шугаринг?
-
Вітаю! Надаю послуги СММ-спеціаліста в Instagram✨ Будь-яка ніша : б’юті, заклади харчування, спорт та здоров’я, флористика, косметика, апартаменти і тд Мова: українська та англійська З будь-яких питань пишіть у особисті повідомлення і я з радістю відповім❤️