Ukrainian Toronto
-
Українська онлайн школа Запрошує діток віком 4-6 років на групові та індивідуальні заняття з ІНТЕНСИВ КУРСУ по ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ Програма курсу: ⁃ Математика ⁃ Логіка ⁃ Скорочитання ⁃ Письмо ⁃ Світ навколо нас Програма розрахована на заняття 3 рази на тиждень в групі до 5 діточок. 👌Також, на базі школи проходять мовні заняття для ДОРОСЛИХ та ДІТЕЙ з ⁃ Англійської, ⁃ Німецької, ⁃ Польської, ⁃ Французької, ⁃ Іспанської, ⁃ Італійської, ⁃ Чеської, ⁃ Японської мов В школі проводять заняття досвідчені та перевірені репетитори🧑🏻🎓 Всі навчальні програми будуються індивідуально під кожного учня, враховуючи поточні знання та мету навчання👆 Ми вважаємо, що найефективніше заняття, це заняття яке проходить в комфортних умовах, цікаве для учня і має продуктивний результат❤️
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже ЗАВТРА О9.00 будуть робить 4 ОСТАНЮ операцію, назначили ще одну ,зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 2300 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, , наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500110171587 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Звернення за послугами Прайс лист: манікюр гель-лаком-65$ педикюр гель-лак-75$ Нарощення нігтів -85$ ламінування брови+botox+фарба+корекція-70$ ламінування вій+botox+фарба-80$ нарощення вій класика 80$, 2D-90$, 3D-100$, 4D-110$, Мега-120$ чоловіча стрижка-35$ жіноча кінчики 40$ жіноча каре 50$ жіноча коротке волосся 50$ жіноча каскад-50$ покраска в один колір-100$ Меліровка/омбре/балаяж 150$ Прічьоска 50$ миття голови 10$ Поліровка волосся 60$ ботокс/нанопоастика/кератин коротке волосся-100$ 150$ середнє Довге200$ дуже довге 250$ Нарощення волосся нанокапсулами(ціна в залежності від кількості пасм) Стрижка котів/собак-50$ Година фотосесії 100$ Торонто P.S. Також допомагаю скласти резюме канадського зразку 30$.
-
Кто то сумку убер продает?
-
* рюкзак
-
Сумку?
-
Привіт, давно хотів потрапити в США? - Є можливість по програмі Uniting For Ukraine(U4U) 🇺🇸 🇺🇦 Звертайтеся в лс
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, контакти хороших ріелторів в Торонто, можливо навіть укр/рос-мовних. Хочемо переїжджати в Торонто, може, в когось є якісь неочевидні поради? Може щодо району, цін та домашніх улюбленців? Дуже дякую!
-
Пр віт народ. Яка ціна айфона 14 в Торонто? Цікавлюсь ціну для порівняння з Варшавою...
-
І ще хочу запитати , чи велика різниця цінова в побут.техніці відносно Польщі?
-
BestBuy. ca - можете перевірити тут цікаві для вас позиції і порівняти)
-
+13% налоги в онтаріо. В інших провінціях може бути інший відсоток