Ukrainian Toronto
-
Боже, и вот такое Быдло представляет Украину , мат , на « ты « - 🤯🤦♀️, ни уважения к людям в чате , Ни воспитания, манеры быдлячие , Вы даже в рабы не годитесь украинцам , не то что канадцам 🤦♀️.
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але нічого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Боже какая ты умная, перестань нести чушь, я не представляю Украину я обычный человек как в каждой нации есть хорошие люди а есть плохие. Я плохой человек допустим, ты тоже не цветок что взяла и назвала Украинцев рабами!) прежде чем умничать проследи за собой, спасибо и хорошего вечера воспитанная ты наша)))
-
Може комусь потрібно?
-
Дякую
-
Привіт Підкажіть репетитора англійської мови, який реально підтягне спілкування і підготує до здачі екзамену ( знаю про курси від Cuaet, але мені сказали, що вони починаються з вересня...) Можливо хтось займається з native speaker, також розглядаю цей варіант, поділіться досвідом) Дякую)))
-
Можна адрес,де знаходиться диван.
-
Також цікавить