Ukrainian Toronto
-
Подскажите пожалуйста, если заканчивается срок действия паспорта, можно ли продлить паспорт в посольстве? И потом снова подавать на новую визу в Канаде? Или только нужно новый паспорт делать?
-
Всем привет , посоветуйте риелтора в Торонто , который поможет найти жильё . Только проверенных , пожалуйста . Спасибо .
-
І мені також🙏🏻
-
І мені теж потрібен стоматолог, яки зможе вирвати зуб молочий кутній. Можливо хто знає, куди можна звернутися у Mississauga?
-
Доброго дня! Дуже потрібен дитячий стоматолог ! У малого флюс. Хто підскаже де можна записатися на прийом недорого 🙈 Страховки Healthy Smile ще нема😏
-
Дякую за допомогу
-
Є хтось, хто може дзвінок зробити в air Canada. Є одне питання. Пишіть в приват. Я неможу нажаль це зробити, бо є нюанс
-
#майстер #toronto #downtown #війки #брівки #ламінування Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим !🤍🇺🇦🎄 ❄️ Розпочніть його правильно з розкішних брівок та вій , сяйте красою 😍 Запис можна здійснити за посиланнями ❤️ •Ламінування вій •Ламінування брів •корекція та моделювання •пофарбування ❣️10.01 працюю з 10:00 до 17:00❣️ 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📌 book beautician 📌 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
У вас тариф бесплатный "беженский", работает только в экономической зоне ЕС, можно 1) перекинуть деньги в Канадский банк (раз в месяц бесплатно) 2) Запросить в суппорте смену адреса проживания на Канаду и с вас снимут ограничения (нужен proof of address)