Ukrainian Toronto
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи вплине на можливості працевлаштування та пошук житла те якщо я спочатку прилечу в Альберту наприклад та оформлю, сін, банківску та ворк перміт в їх аеропорті та потім полечу до Торонто? Чи це ні на що не впливає в якій провінції оформити основні документи? Може в когось є такий досвід чи схожий?
-
Доброго вечора. Чи летить хтось з Варшави в Торонто 26 березня? Свекруха має прилетіти до нас, хвилююся за її переліт. Якщо хтось летить цим рейсом і міг би підказати жінці щось при реєєстрації, і особливо після приземлення, напишіть мені, будь ласка. Щиро дякую.
-
GABA
-
Це не зовсім заспокійливе
-
Та без б, я лише уточнила, що це не зовсім заспокійливе
-
Мне помогает вот и решил предложить, пока не попробуешь не узнаешь☝🏽
-
Бо діє НЕ ЗОВСІМ як заспокійливе
-
Не буде одразу ефекту
-
Так само як і б6
-
На перспективу - це супер корисно, але якщо треба саме заспокійливе то це не пасує
-
А что это по твоему 👀
-
Бригада будівельників пропонує послуги; дизайнерських, капітальних і елітних видів робіт.Ми виконуємо роботу "під ключ" і працюємо виключно з матеріалами замовника.Робимо всі види ремонту: Шпаклівка,грунтовка,штукатурка, будівельні роботи а також кладки клінкерної плитки, малярні роботи,і по краски любих видів
-
Привет, знаю место где учать бесплатно английскому онлайн, кому интересно, пишите в личку, дам контакты.
-
Мені сказали пхати ноут в сумку 🫠
-
Я ж вірно розумію: 23 реєстрований, 8 кг ручна, і до 2 кг ноут або особиста барсетка?
-
Питання: якщо чумадани будуть наприклад по 25-26 кг, а не 23. На багато взують за переліміт?