Ukrainian Toronto
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть у 📩 відповім на всі питання
-
Подскажите пожалуйста, если работаешь парт тайм и ищу еще одну работу парт тайм , то на второй говорить , что уже где-то работаешь или не надо или без разницы ? Просто интересует когда работаешь на парт тайм снимают мало налогов из-за маленького количества часов , а если будет 2 парт тайма это уже будет как 1 фул тайм , но работодатели не пересекаются же и по сути каждый из них удерживает по чуть-чуть налога и это меньше чем бы удерживал бы один на фул тайм . Или это в конце года доплачивать прийдется ? Подскажите
-
Прийму у дарунок Вентилятор, настільну лампу, тумбочку! Дякую завчасно🙏Етобіко
-
Зачем флудить 🤦🏻♂️
-
Hey dear! My name is Mr Luis from Texas USA , Im a real estate manager and property owner, Looking for a Part Time assistant, Your Job is Posting My Rental Properties On social Media Platforms(Facebook marketplace) and you get paid $600 weekly! Text me if interested
-
Зміг зайти в кабінет CUAET (можливо то була тимчасова помилка). Там написано: "you do not need a medical exam. We will send you a message if this changes". Тим не менш я вже пройшов immigration medical exam. Чи є якийсь спосіб перевірити, що в систему надійшла інформація про те, що я вже пройшов immigration medical exam?
-
Доброго вечора порекомендуйте будь-ласка хорошого стоматолога в Місісаго)
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Всім привіт. Плануємо з чоловіком їхати в ці вихідні з Вона до Ніагари. Можемо взяти двох пасажирів. 15 $ з людини в одну сторону. Виїзд з Вону в суботу десь 9-10. Виїзд з Ніагари в неділю після 15. Машина легкова, кондиціонер працює в машині не палимо. Кому цікаво пишіть в ПП.
-
Всем привет 👋🏻 Меня зовут Алекс и я профессиональный барбер с опытом более 5 лет. Если вы в поисках своего мастера я с радостью к вашим услугам 😁 Записаться в Лс или ⬇️ (437)-990-6050 Instagram: Zunyash 📍731 BLOOR ST. West
-
Привіт, давно хотів потрапити в США? - Є можливість по програмі Uniting For Ukraine(U4U) 🇺🇸 🇺🇦 Звертайтеся в лс