Ukrainian Toronto
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. Надаємо послуги як сугубо по таргету так і комплексну роботу таргет+смм. Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю. Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування. Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п Аналізи, статистики та надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
Де можна її знайти який номер, чи це з автовокзалу прямує?
-
Доброго дня шукаємо кімнату м. Оттава ;приїзд 28.09 Торонто. Подружжя і кішка. 30.06 йду на співбесіду до роботодавця.
-
Дякую
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
Добрий день. У мого сина з жінкою (25 і 21рік) трапилась така ситуація, що терміново потрібно знайти житло. Може в когось є щось мені порадить. Вони порядність не п'ють, не курять. Преїхали з Угорщини, але те на що розраховували не вийшло, а іншого варіанту нажаль не підготували. Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Доброго дня! Якщо хтось зацікавлений приєднатися до спортзалу LA Fitness , пишіть! Є знижка для українців 😊 Можете писати в приват або дзвонити/писати на цей номер: 437 673 6288
-
🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨Я міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи! 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН! Подробиці - в особисті повідомлення.