Ukrainian Toronto
-
🔥Вакансія на курорт для поварів шо володіють англійською мовою 🔥 🔐2-month contract with relocation 📅 Arrival Date: Thursday, June 29. 🚍 Transportation provided from the office on 5601 Steeles Ave. West, Unit 5 🔹 Position: Line Cook 🔸 Start Date: Friday, June 30, 8am to 4pm 🔹 End Date: Sun. Sept 3rd 💰 Pay: $19.00/hr 💼 Join our team and enjoy: ✅ 40 hours/week with overtime after 44 hours ✅ Accommodations: $12.00/day (shared with 1 person, access to a kitchen) ✅ Uniform provided 📌 This exclusive club attracts celebrities, athletes, and politicians. Confidentiality is key! No social media posts or photos. 📌 Casual fine dining experience with pasta, steak, and seafood on the menu. Be comfortable and quick! 👉 Reply to confirm your interest and seize this amazing opportunity! 6474646469 [email protected] 🙏 Thank you!
-
немає сечі терпіти ці пекельні борошна…
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка вас цікавить, чи буде вам цікаво, що розміщує інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашої безкоштовної записи Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....
-
Можете рассказать кто они, какая работа
-
Всім привіт. Шукаю інструктора з водіння до 40₴ за годину.
-
Ой сори Только чтоплчитала 1300 плюс 50 А это два плюс один ? 🤔 или один плюс один?
-
А сколько стоит? И что надо?
-
Квартира Бомба !
-
Совсем неплохо! Спасибо !
-
Доброго вечора Здається кімната в Етобіко Ціна 1000 CAD
-
Играет ли кто то в теннис🎾 в Норт йорке, Воне или Ричмонд хиле?
-
А есть чат Мисисагу?
-
У мамы заканчивается виза в сентябре . Где подать на новую ? В Торонто