Ukrainian Toronto
-
Доброго дня, якщо хтось зацікавлений приєднатися до спортзалу LA Fitness , пишіть! 😊 Робимо велику знижку зараз) Можете писати в приват або дзвонити/писати на цей номер: 437 673 6288
-
Попробуйте через убер замовити
-
Привіт! Я Олег, фотограф з України, зараз знаходжуся в Торонто (North York). Якщо вам потрібна фотозйомка (контент для соцмереж, портрет, фотопрогулянка) - просто напишіть мені повідомлення, і ми про все домовимося! Орієнтовна вартість - CAD100 за годину-півтори зйомки. Знімаю по всьому GTA. Також шукаю моделей для зйомок ТФП, про деталі розповім у приват. Приклади моїх фото вище. Have a great day!
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
без LCBO примерно 250$, но да, зависит как питаться и покупаете ли креветки и запиваете ли смузи из манго 😂
-
Всім привіт! Друзі, можливо хтось планує найближчим часом покинути Торонто та шукає нових мешканців у своє житло. Пишіть у ПП.
-
спросили за одного человека и это включая курицу 😏
-
Всім привіт. Шукаю кімнату з 1 вересня або на підселення. Якщо є варіанти, напишіть в особисті. Дякую🥰